Πρόσωπα

Στην Αγγλία ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, στην Ελλάδα ο Γιουμπιτάνα: Πώς να χάσει ο Ατρόμητος στην Κρήτη; (video)

Στην Αγγλία ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, στην Ελλάδα ο Γιουμπιτάνα: Πώς να χάσει ο Ατρόμητος στην Κρήτη; (video)

Ο Γιουμπιτάνα βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ατρομήτου. Άμεση συνέπεια; Οι Περιστεριώτες δεν θα ηττηθούν, καθώς η παράδοση του Βέλγου σκόρερ, αυτό επιδεικνύει. Ναι, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως προ δύο σεζόν, με τη φανέλα της Βέροιας, αλλά ο κανόνας λέει πως όταν ο Γιουμπιτάνα πανηγυρίζει, η ομάδα του δεν χάνει!

Πολύ κοντά στην ήττα βρέθηκε ο Ατρόμητος στην Κρήτη, καθώς ο ΟΦΗ μέχρι και το 85ο λεπτό, είχε το προβάδισμα απέναντι στους Περιστεριώτες, από το πρώτο ημίχρονο, σε ένα εντυπωσιακό ματς, με δύο δοκάρια, αναρίθμητες χαμένες ευκαιρίες και παρεμβάσεις από τον VAR.

Ωστόσο, η ομάδα του Κρις Κόλμαν έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψε και βρήκε εν τέλει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, κάνοντας το 1-1 και σηματοδοτώντας τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, και πάλι με το ίδιο σκορ.

Το ρολόι έδειχνε… 85’, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Έντερ, που αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών για τον Ατρόμητο και αυτός βρήκε με το «κακό» του, αριστερό πόδι, στην δεξιά πτέρυγα τον Γιουμπιτάνα.

Ένα κοντρόλ, η μπάλα στο καλό του… αριστερό και η ισοφάριση είναι γεγονός, με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου να δίνει συνέχεια σε ένα σερί, που τον θέλει να μην ηττάται, όταν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.


Πρόκειται για την 21η διαφορετική αναμέτρηση της καριέρας του που ο Γιουμπιτάνα καταφέρνει να σκοράρει, μετρώντας μόλις μία ήττα στα εν λόγω ματς. Πριν από ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2023, με 3-1 από τη Βέροια, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή.


Από τότε και μετά, είχαν μεσολαβήσει 16 διαφορετικές αναμετρήσεις, με το σερί να συνεχίζεται και στην Κρήτη. Πώς να χάσει ο Ατρόμητος, όταν ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα; Είναι αδύνατο. Στην Αγγλία, έχουν τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, που δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε περισσότερα από 55 παιχνίδια, ξεπερνώντας και τον Τζέιμς Μίλνερ.

Στην Ελλάδα έχουμε τον Γιουμπιτάνα. Και κάπως έτσι, η ομάδα του Κρις Κόλμαν έφτασε τους δύο βαθμούς, έχοντας την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ της έναν… γουρλή σκόρερ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0