Πρόσωπα

Το μισό του… «56»: Ο Ποντένσε θέλει να προλάβει την ΑΕΚ και να σκοράρει απέναντι σε 28ο διαφορετικό σύλλογο!

Το μισό του… «56»: Ο Ποντένσε θέλει να προλάβει την ΑΕΚ και να σκοράρει απέναντι σε 28ο διαφορετικό σύλλογο!

Αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνει ο Ντάνιελ Ποντένσε, που θέλει να «πληγώσει» την «Ένωση» για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αν το πράξει, το αγαπημένο του νούμερο, το «56», θα χωριστεί στη… μέση, καθώς θα αποτελέσει την 28η διαφορετική ομάδα που πανηγυρίζει σε βάρος της!

Μπορεί ο Ντάνιελ Ποντένσε να μην έχει προλάβει καν να συμπληρώσει 10 ημέρες στην Ελλάδα, μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, όμως η επιθυμία του να αγωνιστεί στην OPAP Arena εναντίον της ΑΕΚ, είναι τεράστια.

Αν αυτό συμβεί και εν τέλει ο Πορτογάλος συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τότε θα συναντήσει την «Ένωση» για τέταρτη φορά στην καριέρα του, έχοντας ως στιγμή για απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Ωστόσο, ο Ποντένσε δεν έχει σκοράρει ποτέ σε ντέρμπι της Αθήνας με τον Ολυμπιακό. Έχει βρει δίχτυα μία φορά στην καριέρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχει σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεν είχε κατορθώσει να πανηγυρίσει.

Το οξύμωρο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός πως δεν είχε καν ηττηθεί, με τον Πορτογάλο να αναζητά γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, για να την καταστήσει την 28η διαφορετική ομάδα που θα «πληγώσει». Ο μισός αριθμός δηλαδή από το αγαπημένο του «56», το οποίο τέσσερα χρόνια μετά, βρίσκεται και πάλι στην… πλάτη του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0