Πρόσωπα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γκολ με κάθε τρόπο και… ρεκόρ με το κεφάλι, για 22η σερί σεζόν! (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γκολ με κάθε τρόπο και… ρεκόρ με το κεφάλι, για 22η σερί σεζόν! (video)

Η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Κριστιάνο στο 74ο λεπτό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Πορτογάλος σκοράρει, η… μισή Σαουδική Αραβία πανηγυρίζει και ο Ρονάλντο βρίσκει δίχτυα για 22η συνεχόμενη σεζόν με αυτόν τον τρόπο! Επικός…

Την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Καπ Συλλόγων Αραβίας πανηγύρισε η Αλ Νασρ, η οποία επικράτησε με 4-1 της Μοναστίρ εκτός έδρας, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ήταν εξαιρετικός σε ολόκληρη την συνάντηση, ήθελε πολύ να ανοίξει λογαριασμό και στην φετινή σεζόν, και εν τέλει το έπραξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Αλ Γκάναμ στο 74ο λεπτό και συνεχίζει να είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που σημειώνει τουλάχιστον… 143 γκολ με το κεφάλι, θέλοντας ακόμη δύο για να ξεπεράσει τον Γκερντ Μίλερ!

Ωστόσο, μία ακόμη σημαντική επισήμανση έγκειται στον αριθμό των συνεχόμενων σεζόν που ο Πορτογάλος είναι στο προσκήνιο, πανηγυρίζοντας μετά από... άλμα. Συζητάμε για 22 διαδοχικά χρόνια, στα οποία καταφέρνει να πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε σεζόν με το κεφάλι. Και η ιστορία συνεχίζεται, ακόμη και στην Σαουδική Αραβία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0