Πρόσωπα

Αρίνα Σαμπαλένκα: «Βασίλισσα» των ημιτελικών όπως η Σερένα Γουίλιαμς! (video)

Αρίνα Σαμπαλένκα: «Βασίλισσα» των ημιτελικών όπως η Σερένα Γουίλιαμς! (video)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Αρίνα Σαμπαλένκα, που συνεχίζει ακάθεκτη στους «4» του Wimbledon. Φτάνει για ακόμα μία χρονιά στα ημιτελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης την ίδια χρονιά και θυμίζει… Σερένα Γουίλιαμς!

Ασταμάτητη εμφανίζεται το 2023 η Αρίνα Σαμπαλένκα! Η Λευκορωσίδα τενίστρια χρειάστηκε μόλις 90 λεπτά για να «κάμψει» την αντίσταση της Μάντισον Κις, επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και κάπως έτσι, εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Wimbledon!

Συνεχίζει να δείχνει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μοναδικός της στόχος είναι η κορυφή! Μέσα στο τρέχον έτος, αυτή αποτελεί την τρίτη φορά που φτάνει ως τις τέσσερις καλύτερες τενίστριες μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο του 2023, όταν στα ημιτελικά του Australian Open απέκλεισε αρχικά την Λινέτε, για να κατακτήσει εν συνεχεία το τρόπαιο, νικώντας στον μεγάλο τελικό την Ριμπάκινα.

Στο Rolland Garros, έφτασε εκ νέου έως τα ημιτελικά, αλλά δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή. Σταμάτησε εκεί, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μούχοβα.

Τώρα, λοιπόν, τρίτωσε το… καλό και θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελευταίο αγώνα επί αγγλικού εδάφους.

Η τελευταία παίκτρια που είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο ήταν η Σερένα Γουίλιαμς το 2016. Η Αμερικανίδα μάλιστα, έφτασε στους τελικούς και των τριών διοργανώσεων, ενώ κατέκτησε το τρόπαιο του Wimbedon.

Για να δούμε εάν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0