Πρόσωπα

Άρης: Κάμπορα δεν... ντύθηκε κανένας επιθετικός, όλοι τους «τσακωμένοι» με το γκολ (video)

Άρης: Κάμπορα δεν... ντύθηκε κανένας επιθετικός, όλοι τους «τσακωμένοι» με το γκολ (video)
Ο Γκρέι δεν «έσπασε» την... κατάρα των 9αριων του Άρη και στη λίστα των στόχων της επόμενης σεζόν, η αναζήτηση του κατάλληλου φορ, οφείλει να μπει στις υψηλότερες θέσεις!
Η πρόκριση στο Europa Conference League, τα 55 γκολ υπέρ σε κανονική διάρκεια και Play Off, οι θετικές εμφανίσεις στο φινάλε μίας κακής σεζόν. Ο Άρης πέτυχε τον ελάχιστο στόχο που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν και το χρόνιο πρόβλημά του, κρύφτηκε ξανά, κάτω από το... χαλί.

Ούτε ο Αντρέ Γκρέι κατάφερε να «σπάσει» την... κατάρα των 9αριων του Άρη. Παρά το «βαρύ» του βιογραφικό. Σε κανονική διάρκεια και Play Off της Stoiximan Super League, έμεινε στα οκτώ γκολ συνολικά και κάπως έτσι, για ακόμα μία φορά, ο βασικός φορ του Άρη, «έκλεισε» τη σεζόν δίχως να πιάσει διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Για την ακρίβεια, συμβαίνει σταθερά, από το 2010! Ο τελευταίος που το κατάφερε; Ο Χαβιέρ Κάμπορα!



Στη δεύτερή του σεζόν στους Θεσσαλονικείς, ο Αργεντίνος φορ βρήκε δίχτυα έντεκα φορές σε 26 ματς. Έκτοτε, κανένας άλλος φορ δεν ξεπέρασε το όριο που έθεσε.

Ούτε ο Καμαρά, ούτε ο Ιντέγε, ούτε οι Αγκάνθο-Γιουνές, που έφτασαν μία «ανάσα» από τα δέκα γκολ, σκοράροντας 9 φορές.



Πλάι στον μίνιμουμ στόχο της επόμενης σεζόν, της ευρωπαϊκής εξόδου δηλαδή, πρέπει να τεθεί κι αυτός της απόκτησης του σέντερ φορ των τουλάχιστον 10 γκολ.

Εκτός από το πρώτο βήμα για την υπέρβαση που αναζητείται τα τελευταία χρόνια, ίσως σταθεί η αφορμή, για να πετύχει ο Άρης κάτι που αγνοεί από τη 2η επαγγελματική σεζόν του ελληνικού ποδοσφαίρου: να αναδειχτεί δικός του παίκτης, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας!

Ο τελευταίος που το έπραξε ήταν ο Ντίνος Κούης, την αγωνιστική περίοδο 1980/81 σκοράροντας 21 γκολ, χωρίς να είναι, μάλιστα, σέντερ φορ.



Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0