Πρόσωπα

Ιστορικό βραβείο για Ράσφορντ, ο πρώτος των ακαδημιών μετά από 25 χρόνια!

Ιστορικό βραβείο για Ράσφορντ, ο πρώτος των ακαδημιών μετά από 25 χρόνια!

Τα 30 τέρματα που πέτυχε μέσα στη σεζόν και οι 11 ασίστ, έδωσαν στον Ράσφορντ το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά αυτή είναι η απλή, πρώτη ανάγνωση. Έχει ιδιαίτερη σημασία η διάκρισή του, λόγω της ανάδειξής του από τα τμήματα υποδομής του κλαμπ… 

Ο Άγγλος επιθετικός στην πρώτη σεζόν του Έρικ Τεν Χαγκ στην άκρη του πάγκου κατάφερε να διακριθεί και να έχει τεράστια συμβολή στην κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη 4άδα και την συμμετοχή της Γιουνάιτεντ στο επόμενο Champions League.

Έχοντας πλέον μπροστά του και τον τελικό του Κυπέλλου, το προσεχές Σάββατο, ιδανικά θα ήθελε να κλείσει την σεζόν με δύο τρόπαια, μετά και το Λιγκ Καπ. Ο Ράσφορντ, το βράδυ της Δευτέρας στα ετήσια βραβεία της ομάδας αναδείχθηκε ο κορυφαίος της χρονιάς ανάμεσα στους συμπαίκτες του και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό.

Δεν είναι μονάχα τα επιτεύγματά του σε ό,τι αφορά στο σκοράρισμα και την συμβολή στα αποτελέσματα που οδήγησαν την ομάδα στην 4άδα, αλλά στο γεγονός πως είναι ο πρώτος από το 1998 που ως προϊόν των ακαδημιών του κλαμπ, καταφέρνει να διακριθεί ως ο καλύτερος όλων στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, απέσπασε τις περισσότερες ψήφους και από τους συμπαίκτες του, παραλαμβάνοντας και το βραβείο του «Players’ Player» για την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0