Πρόσωπα

Ντίνος Μαυροπάνος: Αντίκρισε κόκκινη κάρτα μόλις για 2η φορά στην καριέρα του! (video)

Ντίνος Μαυροπάνος: Αντίκρισε κόκκινη κάρτα μόλις για 2η φορά στην καριέρα του! (video)

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αποβλήθηκε στο ματς της Στουτγκάρδης κόντρα στην Ντόρτμουντ. Πρόκειται για την πρώτη κόκκινη κάρτα που αντικρίζει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στη Γερμανία και μόλις η δεύτερη σε όλη του την καριέρα.

Η αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντόρτμουντ δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την Στουτγάρδη. Οι Βεστφαλοί προηγούνται στο ημίχρονο με 2-0, την στιγμή που ο Ντίνος Μαυροπάνος άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί πριν καν συμπληρωθούν 40 λεπτά αγώνα. Στο 35’ τιμωρήθηκε για πρώτη φορά για κράτημα σε αντίπαλο, ενώ στο 39’ είδε τη δεύτερη κίτρινη, καθώς σταμάτησε αντικανονικά τον Μάλεν που έβγαινε σε αντεπίθεση.

Παρότι ο Μαυροπάνος αγωνίζεται ως αμυντικός, ήταν μόλις η δεύτερη αποβολή σε όλη του την καριέρα. Για να βρεθεί η αμέσως προηγούμενη πρέπει να γυρίζουμε τον χρόνο 1.802 ημέρες πίσω, όταν ο Ντίνος βρισκόταν στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Άρσεναλ στο Κινγκ Πάουερ με αντίπαλο τη Λέστερ (9/5/2018), ο Μαυροπάνος είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Γκρέιαμ Σκοτ. Ο Άγγλος ρέφερι είχε τιμωρήσει τον 20χρονο τότε ποδοσφαιριστή για ένα φάουλ στον Κελέχι Ιχεανάτσο, καθώς θεώρησε ότι ήταν «ο τελευταίος παίκτης».

 during the Premier League match between Leicester City and Arsenal at The King Power Stadium on May 9, 2018 in Leicester, England.

Μετά τον αγώνα βέβαια ο Αρσέν Βενγκέρ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μαυροπάνο, τονίζοντας ότι η αποβολή του ήταν άδικη.


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0