Πρόσωπα

Βλάντιμιρ Νταρίντα: «Επιστροφή» στο 2014 με back-to-back... χτύπημα! (video)

Βλάντιμιρ Νταρίντα: «Επιστροφή» στο 2014 με back-to-back... χτύπημα! (video)
Σε μόλις εννέα αγωνιστικές, ο Νταρίντα δείχνει πως ο Άρης και η Super League τον κάνουν να διάγει μία δεύτερη... νιότη.
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα βρίσκει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό στον Άρη. Αυτόν που «εκτόξευσε» κάποτε τη χρηματιστηριακή του αξία έως τα 10 εκατ. ευρώ και τον μονιμοποίησε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη: την Bundesliga. Τα χρόνια έχουν περάσει και σίγουρα, ο 32χρονος, πλέον, Νταρίντα, δεδομένα δεν μπορεί να ξαναγίνει 23 ετών. Στην Ελλάδα πάντως, βρήκε τον τρόπο να «ξαναγυρίσει» σε εκείνη την εποχή, μέσω των επιτευγμάτων του.

Σε εννέα εμφανίσεις στη Super League, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα δείχνει πως βρίσκει ξανά τα «πατήματά» του. Έχει μία ασίστ και δύο γκολ, τα οποία μάλιστα, ήρθαν σε συνεχόμενες αγωνιστικές. Γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και... επιστροφή στο 2014!

 
Η τελευταία φορά που ο Τσέχος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα σε σερί αγωνιστικές πρωταθλήματος, ήταν στη σεζόν 2013/14. Στο πλαίσιο της 13ης και της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga, ο Νταρίντα σκόραρε κόντρα στη Στουτγκάρδη και την Πάντερμπορν, φορώντας τη φανέλα της Φράιμπουργκ. Φέτος, το έπραξε με τη φανέλα του Άρη, σε ένα πολύ κομβικό σημείο για τους «κίτρινους», βοηθώντας τους να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στα play-offs της Super League.



Προφανώς, η σχέση Νταρίντα και Άρη βρίσκεται ακόμη στην αρχή της. Το γεγονός, πάντως, πως σε εννέα αγωνιστικές στη Super League, ισοφάρισε τα γκολ που είχε στα τελευταία του 29 ματς στην Bundesliga με τη Χέρτα, μόνο με αισιοδοξία μπορεί να «γεμίζει» τους πάντες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0