Πρόσωπα

Καρίμ Μπενζεμά: Βλέπει Λίβερπουλ και... αφηνιάζει! (video)

Καρίμ Μπενζεμά: Βλέπει Λίβερπουλ και... αφηνιάζει! (video)

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο τους ματς στην φάση των 16 του Champions League (21/2) στο Άνφιλντ. Ο Καρίμ Μπενζεμά υπόσχεται να δώσει ακόμα μια παράσταση κόντρα στους Reds, τους οποίους πληγώνει όποτε τους συναντά στην Ευρώπη. 

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει εξελιχθεί στον εφιάλτη κάθε συλλόγου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο η Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι η …αγαπημένη του αντίπαλη ομάδα κόντρα στην οποία δεν σταματάει να σκοράρει.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ του στο Champions League απέναντι στους «κόκκινους». Ήδη έχει παραβιάσει το τέρμα των Άγγλων τέσσερις φορές και δεδομένης της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Γιούργκεν Κλοπ και την ομάδα του, να τον αποτρέψουν από το να σκοράρει ξανά.

Το πιο αξιομνημόνευτο γκολ του είναι φυσικά αυτό στον τελικό του 2018 στο Κίεβο (3-1).Τότε αιφνιδίασε τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ανοίγοντας το σκορ σε αυτόν τον συναρπαστικό τελικό στον οποίο η Ρεάλ είχε στεφθεί για ακόμη μια φορά πρωταθλήτρια.

Τέσσερα χρόνια πριν, το 2014, είχε «πληγώσει» ξανά τους «κόκκινους» όχι μια, αλλά δύο φορές. Στις 4/11, έκανε το 1-0 των Μαδριλένων κόντρα στους Reds με ένα πολύ ωραίο πλασέ εντός εστίας, ενώ στις 22/10 είχε βρει δίχτυα με μια φανταστική κεφαλιά η οποία κατέληξε στην γωνία της αντίπαλης εστίας.


Τέλος, στο πρόσφατο 2021, ο Μπενζεμά είχε σκοράρει από την «άσπρη βούλα» κόντρα στην ομάδα του Λιμανιού στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Champions League, σε ένα ματς το οποίο είχε λήξει 3-1 για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μπενζεμά δικαιολογημένα μπορεί να θεωρηθεί φόβος και τρόμος για κάθε ομάδα που μετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο κάτοχος, πλέον, της Χρυσής Μπάλας είναι αναμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων του κόσμου. Είναι πολύ φορμαρισμένος και μπορεί να αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο τον οποίο το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο επικείμενο μεταξύ τους παιχνίδι. 

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0