Πρόσωπα

Κέιλορ Νάβας: Από τα 32 του και μετά, σε δύο κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Κέιλορ Νάβας: Από τα 32 του και μετά, σε δύο κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Γεγονός είναι πλέον ο δανεισμός του Κέιλορ Νάβας στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Κοσταρικανό γκολκίπερ να μεταβαίνει για πρώτη φορά στο «Νησί», για να παίξει με τη φανέλα αγγλικής ομάδας. Είναι ο 2ος σύλλογος, μετά τους Γάλλους, που ο έμπειρος τερματοφύλακας «επισκέπτεται» μετά τα 32 του χρόνια!

Τον ήθελε, τον κυνήγησε μέχρι την τελευταία στιγμή και εν τέλει δικαιώθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για το δανεισμό του Κέιλορ Νάβας μέχρι το καλοκαίρι, δίχως να περιλαμβάνεται σε αυτήν οψιόν αγοράς.

Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ ήθελε να μεταβεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία και πλέον το θέμα είναι γεγονός, με τον 36χρονο να μαζεύει βαλίτσες για το «Νησί», με στόχο να πάρει θέση βασικού αντί του Ντιν Χέντερσον στο Σίτι Γκράουντ.

Το εντυπωσιακό με τον Νάβας είναι πως από τα 32 του χρόνια και έπειτα, έχει αγωνιστεί σε δύο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα! Το 2019 πήρε μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον, στην ηλικία των 36, αφήνει το Παρίσι για να έρθει στο «Νησί».

Ό,τι δεν έκανε από το 2005 μέχρι και το 2019, έλαβε χώρα σε μία τετραετία και μένει να δούμε αν ο Νάβας θα «στεριώσει» στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με φόντο φυσικά την παραμονή της στην Premier League!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0