Πρόσωπα

Πει Ντε Κασέλ: Ο αρχηγός της αντιπάλου της Παρί είναι και... φανατικός οπαδός της!

Πει Ντε Κασέλ: Ο αρχηγός της αντιπάλου της Παρί είναι και... φανατικός οπαδός της!

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από την Πέι ντε Κασέλ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γαλλίας και ο αμυντικός της, Αλέξις Ζμίτσακ είναι ένας εκ των «ultras» της Παρί!

Η Πέι ντε Κασέλ είναι μια ερασιτεχνική ομάδα, που αγωνίζεται στην 6η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Το βράδυ της Δευτέρας (23/1) φιλοξενεί την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Προφανώς πρόκειται για την πιο σπουδαία βραδιά στην ιστορία του συλλόγου, που ζήτησε και πήρε την άδεια ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί στο γήπεδο της Λανς, με σκοπό περισσότεροι φίλοι της ομάδας να δουν από κοντά τους αστέρες τις Παρί. Και φυσικά με σκοπό να υπάρξουν περισσότερα έσοδα.

Πέρα από αυτά όμως, υπάρχει και μια πολύ ιδιαίτερη και όμορφη ιστορία. Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξις Ζμίτσακ είναι ένας από τους φανατικούς οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν! Ο αμυντικός που τα πρωινά δουλεύει ως ηλεκτρολόγος έδωσε την πρώτη συνέντευξη της ζωής του και φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει...ατακάρες!

«Αν ο Εμπαπέ φύγει τετ-α-τετ, του κάνω τάκλιν ή όχι; Πρέπει να σκεφτώ ότι παίζουμε με τη Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λίγκ σε λίγο καιρό...!» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου και πρόσεθεσε «Πέρα από την πλάκα, δεν έχω κανένα άγχος γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, είναι μια εμπειρία ζωής!»

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0