Πρόσωπα

Αλεξάντερ Μίτροβιτς: Ποτέ γκολ κόντρα στην Τσέλσι και… χάνει ακόμη μία ευκαιρία! (video)

Αλεξάντερ Μίτροβιτς: Ποτέ γκολ κόντρα στην Τσέλσι και… χάνει ακόμη μία ευκαιρία! (video)

Μπορεί ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της Premier League, όμως έχει και αυτός ένα μικρό «κόμπλεξ». Σκοράρει απέναντι σε όλους τους «μεγάλους» της κατηγορίας, αλλά ποτέ απέναντι στην Τσέλσι. Και με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να είναι προ των πυλών, θυμίζουμε πως ο Σέρβος είναι τιμωρημένος…

Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της φετινής Premier League είναι αναμφίβολα ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς. Ένας παίκτης με εξαιρετικούς αριθμούς και με μεγάλη αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του, που αποτελεί έναν εκ των βασικών λόγων που η Φούλαμ δεν έχει ως στόχο απλώς την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά και κάθε καλύτερο που μπορεί να της προκύψει.

Ο Σέρβος είναι ο ορισμός του «target man», δεν φοβάται να σουτάρει και να απειλήσει από οπουδήποτε, μετρά 11 γκολ σε 15 εμφανίσεις φέτος και έχει συμμετάσχει σε ακόμη δύο, καταγράφοντας τις ασίστ.

Από εκεί και πέρα, ουδείς μπορεί να βρει ως επιχείρημα αρνητικό για τον Μίτροβιτς, τις εμφανίσεις του στα μεγάλα ματς. Και αυτό, διότι ακόμη και κόντρα στις ομάδες του Big 6 είναι εξαιρετικός.

Έχει σημειώσει τέσσερα γκολ κόντρα στην «αγαπημένη» του Τότεναμ, δύο σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ (πράγμα που έκανε… και φέτος), και από ένα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ: τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ!

Εύκολα λοιπόν διαπιστώσατε πως η Τσέλσι απουσιάζει από την συζήτηση. Η επόμενη δηλαδή αντίπαλος της Φούλαμ, με τον Μίτροβιτς να μην έχει ούτε τώρα την δυνατότητα να «σπάσει» το ρόδι, μιας και δεν θα αγωνιστεί, όντας τιμωρημένος.

Η Τσέλσι μάλιστα, σε συνδυασμό με την Έβερτον, είναι οι δύο μοναδικές ομάδες της Premier League, που ο Σέρβος έχει συναντήσει τουλάχιστον πέντε φορές, αλλά δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Αναλυτικά τα γκολ του απέναντι στους… πέντε από το Big 6:

Τότεναμ: 4

Λίβερπουλ: 2

Άρσεναλ: 2

Μάντσεστερ Σίτι: 1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0