Πρόσωπα

Νέλσον Ολιβέιρα: Η αναγέννηση του ΠΑΟΚ έχει… ονοματεπώνυμο! (video)

Νέλσον Ολιβέιρα: Η αναγέννηση του ΠΑΟΚ έχει… ονοματεπώνυμο! (video)

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του εκεί, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να «χτυπά» και πάλι για τέταρτο σερί ματς. Είναι φανερό, ότι ο Πορτογάλος έχει κάνει restart στην καριέρα του φέτος και μαζί με την άνοδό του ανεβαίνει και ο ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας για ακόμα μία φορά του Παναιτωλικού εκτός έδρας. Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη που πετυχαίνουν οι Θεσσαλονικείς στο συγκεκριμένο γήπεδο, χτίζοντας έτσι μία αν μη τι άλλο τρομερή παράδοση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ σε κομβικότατο σημείο, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ξεκλειδώνοντας την άμυνα των γηπεδούχων και βάζοντας έτσι τις βάσεις για τη  νίκη της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ είναι φανερό ότι βελτιώνεται με τον καιρό και αποκτά μία σταθερότητα στην απόδοσή του. Όλο αυτό βεβαίως έχει να κάνει και με την αγωνιστική άνοδο του Πορτογάλου στράικερ. Ο Ολιβέιρα με το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να σκοράρει για τέσσερα σερί ματς, είτε τώρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, είτε νωρίτερα με εκείνη της ΑΕΚ. Αυτό το τέρμα ήταν το έκτο φετινό του με τους Θεσσαλονικείς και εφόσον συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα μιλάμε για την καλύτερη σεζόν του στην Ελλάδα

Η πρώτη του χρονιά στη χώρα μας ήταν την σεζόν 2019-20, με τον τότε φορ της ΑΕΚ να πετυχαίνει συνολικά 16 γκολ σε 34 συμμετοχές, όλες στις εγχώριες διοργανώσεις. Την επόμενη χρονιά θα πετύχει και πάλι διψήφιο αριθμό γκολ, 10, σε 36 παιχνίδια με την Ένωση. Η περσινή σεζόν για τον Ολιβέιρα φυσικά και δεν μπορεί να προσμετρηθεί καθώς έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά αφού υπέστη ρήξη χιαστού.

 

Φέτος ο Πορτογάλος δείχνει ότι έχει επιστρέψει δυναμικά και μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ νιώθει ότι διαθέτει τον άνθρωπο μπροστά που θα κάνει σωστά την δουλειά και θα μπορεί να ξεκλειδώσει παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναιτωλικό. Οι 15 συμμετοχές και τα 6 φετινά του γκολ υποδεικνύουν την επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που εφόσον είναι καλά μπορεί να αποτελέσει σημαντικό επιθετικό όπλο για την ομάδα του. Η δική του άνοδος φαίνεται ότι είναι άμεσα συνυφασμένη με την άνοδο του «δικεφάλου του Βορρά» και μένει να δούμε πόσο και μέχρι που, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του ο Πορτογάλος άσος.

5766082.jpg


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0