Πρόσωπα

Κώστας Φορτούνης: Έβαλε δύο γκολ και θύμισε… ΟΦΗ και ΑΕΚ! (video)

Κώστας Φορτούνης: Έβαλε δύο γκολ και θύμισε… ΟΦΗ και ΑΕΚ! (video)

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε δυναμικά στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος, θυμίζοντας τον παλιό, πολύ καλό του εαυτό!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος και αποδείχθηκε μάλιστα ιδιαίτερα κομβικός. Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (2-2), ο Έλληνας διεθνής «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας του Θανάση Στάικου, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο ήταν δυόμιση χρόνια πριν, τον Ιούλιο του 2020. Τότε, στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη για τα play-off της Super League, ο 30χρονος, πλέον, επιθετικός μέσος είχε σκοράρει και πάλι δις. «Άνοιξε» σε πρώτη φάση το σκορ από την άσπρη βούλα, για να πετύχει στη συνέχεια το τρίτο και τελευταίο τέρμα των «ερυθρολεύκων», στη νίκη τους με 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που ο Έλληνας μέσος είχε βρει δύο φορές δίχτυα, ήταν απέναντι στην ΑΕΚ το Φεβρουάριο του 2019. Σε εκείνο το παιχνίδι, είχε σημειώσει τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, στην ανατροπή που είχαν κάνει οι Πειραιώτες με 4-1 απέναντι στην «Ένωση» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Φορτούνης, με τον τρόπο αυτό, δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του. Είναι έτοιμος να αποτελέσει ξανά ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Μίτσελ, στην προσπάθειά της για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0