Πρόσωπα

Όσκαρ ατυχίας ο Νεϊμάρ με 3 τραυματισμούς σε ισάριθμα Μουντιάλ! (video)

Όσκαρ ατυχίας ο Νεϊμάρ με 3 τραυματισμούς σε ισάριθμα Μουντιάλ! (video)

Ο Νεϊμάρ τέθηκε εκτός συνέχειας ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ και το BN Sports σας παρουσιάζει ακόμη δύο τραυματισμούς του σε Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε πάλι. Ο Βραζιλιάνος σταρ υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της Βραζιλίας με Ελβετία (28/11) και Καμερούν (2/12). Θα είναι ωστόσο έτοιμος για τους «16», αν η ομάδα του Τίτε πάρει το εισιτήριο.

Στο τρίτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Νεϊμάρ τραυματίζεται για 3η φορά. Έχει από έναν τραυματισμό σε κάθε διοργάνωση. Έχει κερδίσει δηλαδή ένα… «όσκαρ ατυχίας»!

Για εκατοστά δεν έμεινε ανάπηρος!

Στο ντεμπούτο του σε Μουντιάλ, το 2014 στην πατρίδα του τη Βραζιλία, ο Νεϊμάρ ξεκίνησε «φουριόζος»! Πέτυχε 2 γκολ στην πρεμιέρα με την Κροατία και ακόμη 2 στην 3η αγωνιστική με το Καμερούν

Στον προημιτελικό με την Κολομβία ήταν εξαιρετικός. Μέχρι το 88’. Τότε ο χρόνος σταμάτησε. Ο Καμίλο Ζούνιγκα με μια…κίνηση καράτε χτύπησε με το γόνατο την πλάτη του Βραζιλιάνου. Φυσικά τέθηκε εκτός Μουντιάλ (έχασε τον περίφημο ημιτελικό με τη Γερμανία, το 1-7) ενώ συνέχισε θεραπείες για περίπου ένα μήνα, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ύστερα από καιρό, το χτύπημα ήταν σοβαρό αλλά στάθηκε τυχερός, καθώς αν ήταν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, θα έμενε καθηλωμένος σε καροτσάκι!

Τρόμαξε αλλά δεν πήρε το μάθημά του!

Το επόμενο Μουντιάλ διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας. Στην έναρξη του 5ου ομίλου κόντρα στην Ελβετία, ο Νεϊμάρ χτύπησε ξανά και έγινε αλλαγή λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. 

Τελικά το χτύπημα αυτό δεν ήταν κάτι περισσότερο από «τρομάρα» τόσο για τον ίδιο όσο και για το επιτελείο της «Σελεσάο». Αγωνίστηκε κανονικά σε όλα τα ματς μέχρι τον προημιτελικό κόντρα στο Βέλγιο, όταν και οι πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές αποκλείστηκαν.

Ωστόσο, αυτό που έχει μείνει από εκείνο το Μουντιάλ και εκείνο το χτύπημα είναι το γεγονός πως ο «Νέι» δεν πήρε το μάθημά του. Στα γήπεδα της Ρωσίας ο Βραζιλιάνος χλευάστηκε. Όχι άδικα. Πέρασε περισσότερα από 15’ στο χορτάρι ύστερα από φάουλ που είχε δεχθεί και φυσικά ύστερα από…σοου υπερβολής που είχε ακολουθήσει μήπως κερδίσει κάποια κάρτα αντιπάλου.

Πιο ώριμος από ποτέ αλλά και πάλι άτυχος!

Στο Μουντιάλ που ζούμε αυτές τις ημέρες, ο γεννημένος στο Σαο Πάολο επιθετικός πήγε με ένα και μόνο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Φάνηκε πιο ώριμος από ποτέ στην πρεμιέρα με τους Σέρβους, αλλά η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα.

Χτύπημα στον δεξιό αστράγαλο, διάστρεμμα και τελικά εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες, ώστε να είναι έτοιμος για τα νοκ-άουτ, αν και εφόσον το συγκρότημα του Τίτε καταφέρει την πρόκριση!

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0