Πρόσωπα

Τότεναμ: Μάικι και Καλούμ, δύο νεαροί φίλοι, αχώριστοι εντός και εκτός γηπέδων!

Τότεναμ: Μάικι και Καλούμ, δύο νεαροί φίλοι, αχώριστοι εντός και εκτός γηπέδων!

Δύο παιδιά που είχαν όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στις ακαδημίες της Τότεναμ σε πολύ μικρή ηλικία, έγιναν κολλητοί και πλέον αγωνίζονται παρέα στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια του UEFA Youth League.

Ο Μάικι Μουρ και ο Καλούμ Ολουσέσι είναι δύο φίλοι που γνωρίστηκαν στις ακαδημίες της Τότεναμ και από τότε είναι αχώριστοι. Κυριολεκτικά όμως, αφού ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο αγωνίζονται μαζί.

Είναι μια από τις όμορφες πτυχές του ποδοσφαίρου. Οι δύο νεαροί είναι μαζί από την κ9 της Τότεναμ και σήμερα σε ηλικία 15 ετών, έχουν καταφέρει να φτάσουν ως της κ19 των «σπιρουνιών». Μάλιστα, αποτελούν ανερχόμενα αστέρια της ομάδας και αυτό φαίνεται από το χρόνο συμμετοχής που παίρνουν στο Youth League, την αντίστοιχη με το Champions League διοργάνωση της UEFA για ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών.

Ο Μάικι και ο Καλούμ αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ, ενώ πριν μια εβδομάδα είχαν συμμετοχή και στο ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το όνειρο του να αγωνίζεσαι με τον κολλητό σου στην ίδια ομάδα, πραγματικότητα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0