Πρόσωπα

Φλόριαν Κάιντς: Σκόραρε, κέρδισε και υπέπεσε σε πέναλτι, αποβλήθηκε... κι όλα αυτά σε ένα ημίχρονο! (video)

Φλόριαν Κάιντς: Σκόραρε, κέρδισε και υπέπεσε σε πέναλτι, αποβλήθηκε... κι όλα αυτά σε ένα ημίχρονο! (video)

Ο ποδοσφαιριστής της Κολωνίας, Φλόριαν Κάιντς, κατάφερε στο ντέρμπι απέναντι στην Γκλάντμπαχ να μείνει στην ιστορία για ένα πολύ ξεχωριστό «καρέ» που πέτυχε!

Δίχως αμφιβολία, ο Κάιντς είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν στην Bundesliga. Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην Γκλάντμπαχ, κατόρθωσε για ακόμα ένα ματς να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Αυτή τη φορά όμως όχι για την ικανότητά του στην παραγωγή των φάσεων, αλλά γιατί μέσα σε ένα ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, να σκοράρει, να υποπέσει σε πέναλτι και να… αποβληθεί!

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που αποτέλεσε «τραγική» φιγούρα για την Κολωνία με βάση την εξέλιξη του ματς, στο 11’ δέχθηκε μια πρώτη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 31’ μετέτρεψε σε γκολ ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο, με την συμπλήρωση των 45 λεπτών, υπέπεσε ο ίδιος σε παράβαση εντός την περιοχής, αφού σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας βρήκε με τον αγκώνα τον Χόφμαν και αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κάπως έτσι, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αναμφίβολα όμως στα λεπτά που αγωνίστηκε φρόντισε να μείνει στην ιστορία. Κι αυτό γιατί από τη σεζόν 2004/05 που η Opta διατηρεί αρχείο, μονάχα ο Εμμάνουελ Πόγκαντετς το 2014, στην αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με τη Φράιμπουργκ πέτυχε κάτι ανάλογο, με τη διαφορά ότι ο Αυστριακός αποβλήθηκε στο 90+3’!

Όσον αφορά την έκβαση του ντέρμπι του Ρήνου, η Γκλάντμπαχ πήρε πανηγυρική νίκη με σκορ 5-2!

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0