Πρόσωπα

Ματιέ Βαλμπουενά: Εννέα χρόνια μετά, ο «Αστερίξ» σκόραρε και πάλι με κεφαλιά! (video)

Ματιέ Βαλμπουενά: Εννέα χρόνια μετά, ο «Αστερίξ» σκόραρε και πάλι με κεφαλιά! (video)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά άνοιξε το δρόμο για τη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σκοράροντας με κεφαλιά, σε έναν ασυνήθιστο, ομολογουμένως, τρόπο για εκείνον! Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά στη μεγάλη καριέρα του πολύπειρου άσου, που σκόραρε με αυτόν τον τρόπο!

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Super League επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γ. Καραϊσκάκης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος με δικό του γκολ ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

Η είδηση βεβαίως δεν ήταν ότι σκόραρε ο 37χρονος πλέον Γάλλος, αλλά ότι το έκανε με έναν… ασυνήθιστο, για τον ίδιο, τρόπο! Ο άσος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στο 57’ με κεφαλιά παρά το πολύ μικρό ύψος του. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά, μάλιστα, στην καριέρα του πολύπειρου ποδοσφαιριστή, που σκόραρε με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο ήταν η πρώτη σε επίσημο ματς.

Τον Φεβρουάριο του 2013 η Γαλλία είχε αντιμετωπίσει την Γερμανία σε φιλικό αγώνα στο Παρίσι και ο Ματιέ Βαλμπουενά όπως και χθες, είχε ανοίξει το σκορ για τους «τρικολόρ», πάλι με κεφαλιά, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου! Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Γάλλοι έχασαν εκείνο τον αγώνα με 2-1 από τα «πάντσερ».


Ο Ματιέ μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΣ, σε δηλώσεις του στην Cosmote TV θυμήθηκε εκείνο το γκολ του με την εθνική ομάδα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι η δεύτερη φορά. Το έχω κάνει και με τη Γαλλία κόντρα στη Γερμανία και είμαι ευτυχισμένος που το κατάφερα».

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0