Πρόσωπα

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ο «βασιλιάς» του (ποδοσφαιρικού) Twitter και των μεταγραφών! (video)

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ο «βασιλιάς» του (ποδοσφαιρικού) Twitter και των μεταγραφών! (video)

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει κατακτήσει τον κόσμο των social media για τις μεταγραφές του ποδόσφαιρου, και το κοινό του τον εμπιστεύεται σαν άλλο Αβράαμ Λίνκολν, όταν αναφέρει σε δημοσίευσή του τις τρεις μαγικές λέξεις «Here We Go».

Στα 29 του χρόνια πια, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει καταφέρει να είναι ο απόλυτος βασιλιάς στον τομέα του ποδοσφαίρου, αφού ξέρει να χειρίζεται, κυρίως, το Twitter όσο και ο «μετρ» της πλατφόρμας, Ίλον Μασκ αλλά και λίγο πιο παλιά, ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

https---s3-images.sportbible.com-s3-content-9ed017225f6a747518c749e258ebe6d7.png.jpeg

Το ταξίδι για την κορυφή ξεκίνησε περίπου 12 χρόνια πριν, όταν ο Ρομάνο ήταν 17 ετών, μαθητής Λυκείου και είχε πρώτος στον… κόσμο τον δανεισμό του Μάουρο Ικάρντι στην Σαμπντόρια από την Μπαρτσελόνα. Το πρώτο του αποκλειστικό νέο, που τον βοήθησε να πετάξει έως το «σήμερα» και να δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση με τους 8.7 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Twitter και τους 7.8 εκατ. στο Instagram.

Ακούραστος, αλάνθαστος και πάντα εκεί για την αποκλειστική ενημέρωση που θα επιβεβαιωθεί με την υπογραφή του, την φράση του, το γνωστό σε όλους «Here We Go». Ακόμα και αν κάνει λάθος, ο ίδιος παρεμβαίνει σχεδόν αμέσως και ζητάει συγγνώμη γι’ αυτό, όμως κάτι τέτοιο τον τελευταίο καιρό έχει γίνει είδος προς… εξαφάνιση. Βέβαια, όταν έχεις πολύ «δύναμη», έχεις παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Έτσι κι ο δημοσιογράφος από την Νάπολη συνεχίζει να είναι πρώτος στις ειδήσεις του για να τον εμπιστεύονται οι fans του πιο πολύ και από τις… ανακοινώσεις των ομάδων.

Μία ημέρα στην ζωή του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0