Πρόσωπα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προωθεί την Ελλάδα με κάθε ευκαιρία. Είτε μόνος του, είτε μέσω συνεργασίας με εταιρείες δίνει έξτρα πόντους στην εικόνα της χώρας, στην οποία ο τουρισμός είναι η πιο βαριά βιομηχανία.

Μπορεί πλέον να μην είναι εκείνος ο άγνωστος νεαρός στο ευρύ κοινό, όπως ίσχυε μέχρι και το 2013, όμως η αγάπη του για την Ελλάδα παραμένει το ίδιο δυνατή, ούσα μάλιστα κι ένας παγκόσμιος «μαγνήτης». Αριθμεί 12.6 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο Instagram και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών του περιστρέφεται σχεδόν αποκλειστικά γύρω από τρεις άξονες. Οικογένεια, μπάσκετ, Ελλάδα.

 

 


Κάθε χρόνο επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, χαρίζοντας στο κοινό του στιγμές από τις διακοπές του. Γραφικές παραλίες και βόλτες σε Μύκονο, Πάρο Σαντορίνη κι Αντίπαρο είναι μόνο ορισμένα παραδείγματα. Εδώ και 5 χρόνια εκείνος κι ο Θανάσης έχουν γίνει επίσημοι πρεσβευτές του τουρισμού της χώρας, με τον «Greek Freak» να συνεργάζεται με κολοσσούς όπως η «Aegean».

Τα προηγούμενα χρόνια μάλιστα έφεραν και συμπαίκτες τους στα μέρη μας, τον Μπρουκ Λόπεζ, τον Έρικ Μπλέντσο, τον Τζορτζ Χιλ, αλλά και τον πρώην βοηθό των «Ελαφιών» Ντάρβιν Χαμ.

_

Συνήθως αν δεν περνά χρόνο στην Αθήνα ή σε κάποιο νησί, σίγουρα θα βρει κάποιες στιγμές χαλάρωσης στο «Costa Navarino» Πρόσφατα μάλιστα αγόρασε και δύο βίλες εκεί, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ασφάλεια του συγκεκριμένου μέρους:

«Έχει τόσα πολλά να κάνουμε εδώ. Ξέρω ότι θα υπάρχει κόσμος που με αναγνωρίζει κάθε φορά, όμως είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μου. Μπορούμε να πάμε στη θάλασσα, να κάνουν ήσυχα ποδήλατο, νεροτσουλήθρες χωρίς να ανησυχώ πολύ. Σκέφτομαι ήδη 10-15 χρόνια μπροστά, όταν θα έχουν μεγαλώσει. Δεν έχω σπίτι στην Αθήνα, έχω εδώ. Μ’ αρέσει που βλέπω τους αγαπημένους μου χαρούμενους, τη μητέρα μου στην παραλία να τραβά φωτογραφίες».

Ο Γιάννης συνεχίζει να προσφέρει και να εξακτινώνει το brand της Ελλάδας, όντας μια κινητή διαφήμιση της ιστορίας, της παράδοσης και του απέραντου γαλάζιου.


Γιώργος Διαλυνάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0