Πρόσωπα

Μοχάμεντ Σαλάχ: Έφτασε τις 250 συμμετοχές με την Λίβερπουλ!

Μοχάμεντ Σαλάχ: Έφτασε τις 250 συμμετοχές με την Λίβερπουλ!

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ έφτασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Premier League, έχει καταγράψει αναρίθμητα ρεκόρ με τους «κόκκινους» και θέλει να συνδυάσει αυτό τον αριθμό ορόσημο, με ακόμη μία νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του… πρωταθλήματος!

Έναν πολύ σημαντικό αριθμό πιάνει με την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έφτασε τις 250 εμφανίσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ, όντας φυσικά και ο πρώτος σκόρερ της Premier League.

Πρόκειται για τον κορυφαίο Αφρικανό σκόρερ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, είναι ο πρώτος παίκτης της ομάδας του που έκανε χατ-τρικ στο Όλντ Τράφορντ στον 21ο αιώνα, ενώ είναι και ο… πρώτος με 10 συνεχόμενα ματς με γκολ στη σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ!

Μένει να δούμε αν θα συνδυάσει αυτό τον αριθμό – ορόσημο με γκολ απέναντι στην Τότεναμ, αναζητώντας το 9ο τέρμα του στην 16η του συνάντηση κόντρα στους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0