Πρόσωπα

Οι πρωταγωνιστές των play out που κλείνουν το «μάτι» στους… μεγάλους της Super League (video)

Οι πρωταγωνιστές των play out που κλείνουν το «μάτι» στους… μεγάλους της Super League (video)
Ποιος είπε πως τα play out δεν έχουν… ενδιαφέρουν; Οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν κάθε λόγο να παρακολουθούν τη μάχη της παραμονής και το BN Sports ξεχωρίζει 5+2 περιπτώσεις που κάνουν ήδη την διαφορά.

Η διαδικασία των play out δεν αναδεικνύει μόνο την ομάδα που θα πέσει ή θα παίξει μπαράζ αλλά μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές των συλλόγων, να δείξουν την αξία τους. Αυτή, που σε όλη την διάρκεια της σεζόν έχουν φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο παρά τις δυσκολίες.

Το BN Sports ξεχωρίσει τις 6+2 περιπτώσεις από τα play out που θα μπορούσαν άνετα να σταθούν στο επίπεδο των «μεγάλων» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος)

Η επιστροφή του στην Ελλάδα μπορεί αρχικά να μην είχε καμία σχέση με την παρουσία του στον Ατρόμητο την πρώτη φορά, όμως ο Έλληνας φορ βρήκε σύντομα τον εαυτό του. Αυτή τη στιγμή μετράει 12 γκολ συνολικά με τη φανέλα του «αστεριού» και είναι ο κύριος λόγος που η ομάδα του Περιστεριού είναι σε ασφαλή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αξία του έχει ανέβει ξανά και δεν θα ήταν κακή επιλογή για την γραμμή κρούσης σε κάποια από τις ομάδες του Big-5 ή ακόμα και για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντώνης Τσιφτσής (Αστέρας Τρίπολης)

Πέρσι αναδείχθηκε ο κορυφαίος νέος τερματοφύλακας της Super League. Φέτος, μοιράζεται τα καρέ του Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Παπαδόπουλο και δείχνει σημάδια μεγάλη καριέρας. Ο Αντώνης Τσιφτσής έχει κάνει όλη την Ελλάδα να τον παρακολουθεί στενά, καθώς αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και στα 22 του χρόνια, δείχνει έτοιμος να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε για την ΑΕΚ όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα, όμως φέτος, ίσως κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κέβιν Σονί (Αστέρας Τρίπολης)

Είχε δηλώσει το BN Sports πως θέλει να γράψει ιστορία στην Τρίπολη. Οι εμφανίσεις του όμως τον φέρνουν έτοιμο για… μεταγραφή. Ο Κέβιν Σονί μπορεί να πέρασε από αρκετές ομάδες αλλά ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί την δική του «Ιθάκη» σε όλα τα επίπεδα. Ο 23χρονος Καμερουνέζος τα πάει πολύ καλά και με απολογισμό έξι γκολ με δύο ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, έχει προσθέσει στο όνομά του στη λίστα των «μεγάλων». Ίσως μας απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τομ Φαν Βέερτ (Βόλος ΝΠΣ)

«Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Ελλάδα» είχε αναφέρει αποκλειστικά στο BN Sports ο Τομ Φαν Βέερτ, που στην πρώτη του σεζόν στον Βόλο ΝΠΣ κάνει… παπάδες. Μπορεί η αποχώρηση του Τάσου Δουβίκα να άφησε μεγάλο κενό στην επίθεση αλλά ο Ολλανδός φορ το κάλυψε και με το παραπάνω. Ο απολογισμός έχει φτάσει τα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη το όνομά του παίζει στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι. Ωστόσο και από το εξωτερικό έχουν ακουστεί σειρήνες και δεν αποκλείεται να έχουμε μία ακόμα περίπτωση Δουβίκα.

Χαβιέ Μεντόσα (Παναιτωλικός)

«Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη, να συνεχίσω να αναπτύσσομαι, να σκοράρω, να δίνω ασίστ. Το συμβόλαιό μου μπορεί να λήγει το καλοκαίρι, αλλά παραμένω πλήρως συγκεντρωμένος στον Παναιτωλικό. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι είναι καλύτερο για όλες τις πλευρές. Θα ήθελα να παραμείνω στην Ελλάδα είναι η αλήθεια. Η επιστροφή στην Αργεντινή, πάντα θα είναι μία επιλογή, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω μόνο για την ομάδα που αγαπώ, τη Χιμνάσια Λα Πλάτα».

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Ελλάδα, η απάντησή του ήταν αυτή στο BN Sports. Ο Χαβιέ Μεντόσα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που έκανε τρομερές εμφανίσεις απέναντι στους «μεγάλους» όπως στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό. Σε 25 εμφανίσεις πέτυχε πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με το όνομά του να μην περνάει απαρατήρητο από τα ραντάρ των μεγάλων.

Τζον Τοράλ (ΟΦΗ)

Το καλοκαίρι του 2017 έκανε τη Χαλ να δαπανήσει 3,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Άρσεναλ αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις περγαμηνές που τον ακολουθούσαν. Όμως, στον ΟΦΗ κάνει την διαφορά. Την απόλυτη διαφορά. Έχει κερδίσει όλη τη μεσαία γραμμή και είναι από τις μονάδες του Νιόπλια που κάνει τη μεγάλη διαφορά στον φετινό κρητικό σύλλογο. Σε 19 παιχνίδια έχει τρία γκολ, μία ασίστ και μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στις πλάτες του, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί και σε υψηλότερο επίπεδο.

Αίας Άοσμαν (Ιωνικός)

Η ιστορία που μοιράστηκε αποκλειστικά στο BN Sports, συγκίνησε. Ωστόσο, αυτά που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο είναι ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Έξι γκολ και εννιά ασίστ είναι ο λόγος που ο Ιωνικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο κοντά στη σωτηρία παρά στον υποβιβασμό στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια. Είναι επίσης ένα όνομα που έχει ακουστεί αρκετά για τις μεγάλες ομάδες όμως μέχρι το καλοκαίρι, όλα είναι ανοιχτά.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0