Πρόσωπα

Ευθύμης Κουλούρης: Ξεπέρασε τον Ναπολεόνι και έγινε βασιλιάς στην Α’ Εθνική για τον Ατρόμητο! (video)

Ευθύμης Κουλούρης: Ξεπέρασε τον Ναπολεόνι και έγινε βασιλιάς στην Α’ Εθνική για τον Ατρόμητο! (video)
Με τον Ευθύμη Κουλούρη να σκοράρει ξανά επί του Απόλλωνα, ο 25χρονος φορ έγινε ο πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου στην ιστορία του συλλόγου στην Α’ Εθνική.

Ακόμη μία τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος, αυτή τα φορά σοκάροντας με 1-0 στις καθυστερήσεις τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόσωπο του αγώνα αποτέλεσε ξανά ο Ευθύμης Κουλούρης, με του οποίου το γκολ η ομάδα του Περιστερίου έφτασε στο τρίποντο.

Με αυτόν τον τρόπο ο 25χρονος φορ έφτασε τα 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, όντας στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας πίσω από τους Τομ Φαν Βέερτ με 13 και Γιάσμιν Κούρτιτς με 15. Κάτι τέτοιο φυσικά μαρτυράει το πόσο καλή σεζόν διανύει ο ίδιος!

Συγκεκριμένα μόλις μία φορά στην καριέρα του έχει καταφέρει να ξεπεράσει το ορόσημο των 10 τερμάτων μέσα σε μία χρονιά, εκείνη το 2018-2019. Τότε, μάλιστα, ο Ατρόμητος είχε τερματίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το βραβείο του πρώτου σκόρερ είχε απονεμηθεί σ’ εκείνον, που είχε ολοκληρώσει τη χρονιά με 19 γκολ.

Φυσικά τα πράγματα δεν σταματούν εκεί για τον Κουλούρη. Ο φορ της ομάδας γράφει τη δική του ιστορία στο Περιστέρι, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στα σαλόνια της Α’ Εθνικής/Super League με 31 τέρματα.

Για να το καταφέρει αυτό χρειάστηκε να ξεπεράσει τον έως τώρα πρωτοπόρο Στέφανο Νοπολεόνι, ο οποίος στο πέρασμά του από την ομάδα είχε σταματήσει στα 30 γκολ στο πρωτάθλημα!

Μπορεί η φετινή να ήταν και να είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Ατρόμητο, ωστόσο ακόμη μπορεί και στέκεται στα πόδια του. Βασική αιτία αυτού ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος… το χει πάρει προσωπικά  πλέον και δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει!

Super League 2021-22, playouts matchday 01 match between Atromitos Athens FC and Apollon Smyrni FC at Peristeri municipal stadium on March 19, 2022 in Peristeri, Greece. Photo by: Vassilis Sikas / Reporter Images

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0