Πρόσωπα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Κάνει τα δύσκολα εύκολα, ξεπερνά πάλι τα 40 γκολ και μας φαίνεται… ρουτίνα! (video)

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Κάνει τα δύσκολα εύκολα, ξεπερνά πάλι τα 40 γκολ και μας φαίνεται… ρουτίνα! (video)

Άλλη μια μέρα στη δουλειά, άλλο ένα (και όχι μόνο) ρεκόρ να καταρρίψει. Ποίος να του πει τι και πώς να τον σταματήσει;

Σχετικά Άρθρα

Έχουμε βαρεθεί να το λέμε, σίγουρα όμως όχι να το βλέπουμε! Για ακόμη μία φορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετέτρεψε έναν αγώνα της Μπάγερν σε μονόλογο, στρέφοντας όλα τα φώτα του ενδιαφέροντος πάνω του.

Οι Βαυαροί μπήκαν ορεξάτοι (για ακόμη μία φορά) στην Αλιάνζ Αρένα, δεν έδειξαν κανένα έλεος και «καθάρισαν» τη Σάλτσμπουργκ με συνοπτικές διαδικασίες. Το τελικό 7-1 λέει πολλά για την ομάδα από το Μόναχο, ενώ αυτός που νίπτει τας χείρας του για ακόμη μία φορά είναι ο Πολωνός στράικερ.

Το πρώτο σφύριγμα ακούστηκε και χρειάστηκαν μόλις 12 λεπτά να περάσουν προκειμένου ο ίδιος να στήσει το πάρτι του! Το πρώτο γκολ, από την άσπρη βούλα, ήρθαν να διαδεχθούν άλλα δύο και με την συμπλήρωση των πρώτων 23’, ο Λεβαντόφσκι είχε ήδη πανηγυρίσει ένα χατ τρικ. Ένα ακόμη δηλαδή. Το τέταρτο φετινό για την ακρίβεια.

Με αυτόν τον τρόπο ο Λέβα σημείωσε το γρηγορότερο χατ τρικ –από την αρχή του αγώνα- στην ιστορία του Champions League. Για να το κάνει αυτό χρειάστηκε να ξεπεράσει τον Μάρκο Σιμόνε ο οποίος κατείχε μέχρι στιγμής το ρεκόρ, χάρις στα 3 γκολ μέσα σε 24 λεπτά που είχε πετύχει για χάρη της Μίλαν απέναντι στη Ρόσενμποργκ πίσω στο 1996.

Βέβαια και σε περίπτωση που ο Πολωνός έμενε στο ένα τέρμα την χθεσινή βραδιά, το γεγονός πάλι θα… έδινε συνέχεια στα ρεκόρ του. Αυτό γιατί χρειαζόταν μόνο ένα για να φτάσει τα 40 με την φανέλα της Μπάγερν την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!

Κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμη μια μέρα στη δουλειά για τον 33χρονο επιθετικό, καθώς το σερί αυτό καλά κρατεί τις τελευταίες επτά διαδοχικές σεζόν.  Από το 2015/16, όταν ο ζωντανός θρύλος της Πολωνίας κατέγραψε 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, είτε έχει φτάσει το μαγικό 40 είτε το ξεπέρασε σε επόμενες σεζόν μέχρι και σήμερα!

Για τους περισσότερους τα έως τώρα κατορθώματα του Λεβαντόσκι θα ήταν αρκετά, αφού  έχει κατακτήσει ό,τι υπάρχει στο εσωτερικό και το ευρωπαϊκό μέτωπο. Για τον ίδιο κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει…

«Η κατάκτηση ενός δέκατου πρωταθλήματος σε 10 χρόνια θα ήταν κάτι ιστορικό. Στο μέλλον, οι άνθρωποι θα λένε: “Ουάου. Ποια ήταν αυτή η ομάδα; Ποιος ήταν σε αυτό;”. Έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα το κάνει αυτό στην Bundesliga», ανέφερε προσφάτως σε δηλώσεις του και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως η ταχύτητα που έχει πάρει, μόνο θα αναπτύσσεται!


Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0