Πρόσωπα

Όσο ο Κουλούρης σκοράρει και βιώνει το απόλυτο restart, ο Ατρόμητος «αναπνέει»! (video)

Όσο ο Κουλούρης σκοράρει και βιώνει το απόλυτο restart, ο Ατρόμητος «αναπνέει»! (video)
Η ανατροπή του Ατρομήτου επί της Λαμίας (11/02, 3-1) φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Ευθύμη Κουλούρη, που για τρίτη φορά στη σεζόν σκόραρε δις και έδειξε πως το restart, το οποίο αναζητούσε, έχει ήδη ξεκινήσει!
Τρίτη νίκη για τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, τρίτη φορά που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα ματς, ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», το ολικό restart της καριέρας του, που το αναζητά μέσω Περιστερίου, έχει μπει ήδη στις «ράγες» και εν ολίγοις αποδεικνύει πως όσο σκοράρει, ο Ατρόμητος μπορεί να ελπίζει πως μία πολύ κακή σεζόν, θα κλείσει όσο πιο... αναίμακτα γίνεται. 
 
Από πλευράς του, οτιδήποτε περνάει από τα... πόδια του το κάνει. Το αποδεικνύουν, άλλωστε, και οι αριθμοί. Στα 19 ματς που έχει αγωνιστεί έως τώρα, έχει βρει 8 φορές δίχτυα, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Συνολικά, έχει άμεση συμμετοχή στο 47% των γκολ της ομάδας του, αφού έχει συνεισφέρει στα 9 από τα 19 γκολ του Ατρομήτου στη φετινή Super League!
 
Το πόσο πολύ ανάγκη τον έχει το σύνολο του Κρις Κόλμαν είναι εμφανές όχι μόνο από τα γκολ, αλλά από το γεγονός πως δεν έχει έρθει νίκη, έως τώρα, σε ματς που δεν σκόραρε! 

 

Ναι, η συγκομιδή του Ατρομήτου γενικότερα είναι φτωχή, γεγονός που αναγκάζει τη φίλαθλη κοινότητα να δώσει ξανά τα εύσημα στον Κουλούρη, που αγωνιζόμενος στην προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, είναι έκτος σκόρερ της Super League, απέχοντας μόλις δύο γκολ από την πρώτη τριάδα!
 
Αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας, είναι πως ο καλοκαιρινός του στόχος, με υπομονή και επιμονή, φαίνεται να επιτυγχάνεται. Η τρίτη doppietta του σε μία σεζόν είναι κάτι που του έλειπε από την αγωνιστική περίοδο 2018/19, όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ατρομήτου και κέρδισε το «εισιτήριο» για τη Ligue 1
 
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά στη Γαλλία, αλλά το ολικό restart που αναζητούσε μέσω του Ατρομήτου, φαίνεται να έχει επιτευχθεί ήδη. Μία δεύτερη ευκαιρία εκτός συνόρων -αν την επιθυμεί- θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε, σε έναν μήνα κλείνει μόλις τα 26 του χρόνια.
 
Φάνης Τσοκανάς
 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0