Πρόσωπα

Στίβεν Τσούμπερ: Ξόρκισε την γκαντεμιά στα γκολ και βροντοφώναξε σε όλους παρών! (video)

Στίβεν Τσούμπερ: Ξόρκισε την γκαντεμιά στα γκολ και βροντοφώναξε σε όλους παρών! (video)

Με το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ απέναντι στον Ατρόμητο η ΑΕΚ γλυκάθηκε από τη νίκη και ο ίδιος έσπασε την κατάρα του σκοραρίσματος έπειτα από 3 μήνες.

Τέλος στην… γκαντεμιά που τον ακολουθεί τους τελευταίους μήνες κατάφερε να βάλει απόψε (23/1) ο Στίβεν Τσούμπερ! Ο Ελβετός όχι μόνο ήταν ένας εκ των πιο κινητικών παικτών της ΑΕΚ αλλά έκανε και ένα δυναμικό comeback στα γκολ, σημειώνοντας το δεύτερο της νίκης στο Περιστέρι που αυτήν την φορά… μέτρησε!

Τελευταία φορά που μπόρεσε να πανηγυρίσει άφοβα κάποιο τέρμα δίχως να κοιτάξει τον βοηθό για να σιγουρευτεί, χρονολογείται πίσω στις 24 Οκτωβρίου της περασμένης χρονιάς. Εκείνο το βράδυ λαμπρός οδήγησε την «Ένωση» με δύο ασίστ και ένα γκολ σε μια σημαντική απέναντι στον Βόλο, φεύγοντας από το Πανθεσσαλικό με 3-1.

Από τότε έχουν περάσει 12 αγωνιστικές – στις οποίες συμμετείχε – ή αλλιώς 92 ημέρες, κατά τις οποίες έχει μείνει άσφαιρος! Από τη μία κάτι τέτοιο φαντάζει λογικό εάν αναλογιστεί κανείς πως ο 30χρονος στα μέσα του Νοέμβρη ταλαιπωρούνταν από έναν τραυματισμό ο οποίος δεν τον είχε αφήσει να επιστρέψει πλήρως στην φόρμα του.

Από την άλλη εάν βάλουμε κάτω τα γκολ που σημείωσε αλλά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ και σε ποιες αναμετρήσεις, τότε είναι προφανές πως η γκίνια, που του έχει γίνει σκιά, έρχεται από άλλον πλανήτη! Τόσο με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα όσο και με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ο Ελβετός βρήκε δίχτυα – απέναντι στο «τριφύλλι» μάλιστα δις – ωστόσο το VAR δεν του έκανε την χάρη σε καμία περίπτωση και ο ίδιος δεν μπόρεσε να μας… κλείσει τα μάτια.


Αυτό είναι κάτι που σήμερα όμως άλλαξε. Ο Γκαρσία έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, ο Τσούμπερ πλάσαρε από κοντά, σιγουρεύτηκε πως μετράει και στη συνέχεια μπόρεσε να πανηγυρίσει με τον αγαπημένο του τρόπο δίχως να του κοπεί η φόρα!

Ο Ελβετός πλέον μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο, και πάει λοιπόν αναγεννημένος και κάτι παραπάνω από ορεξάτος για την συνέχεια του πρωταθλήματος μεγάλη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (26/1, 17:00). 

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0