Πρόσωπα

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βγάζει μόνος του το... «εισιτήριο» της επιστροφής στον Ολυμπιακό (video)

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βγάζει μόνος του το... «εισιτήριο» της επιστροφής στον Ολυμπιακό (video)

Στον Ολυμπιακό άγγιξε με τον χειρότερο τρόπο τον… πάτο. Ωστόσο, ο δανεισμός στη Λεγανιές, κάνει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, να στέλνει μηνύματα… παραμονής στους «ερυθρόλευκους». Το BN Sportsτα μεταφράζει και σας παρουσιάζει τον απολογισμού του πρώτου εξαμήνου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει ως δανεικό τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σταμάτησε να πιστεύει στο ταλέντο του, όμως την περασμένη σεζόν, είχε φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η Λεγανιές φάνηκε ως ένας δύσκολος δρόμος για την επαναφορά του Σέρβου εξτρέμ.

Ωστόσο, ένα εξάμηνο μετά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής όχι απλώς έχει δείξει το ταλέντο του στην Ισπανία αλλά έχει βρει και τον παλιό, καλό εαυτό του. Σκοράρει, μοιράζει και αποτελεί εκ των κορυφαίων του ισπανικού συλλόγου έως τώρα. Με αυτά τα δεδομένα οι δρόμοι είναι δύο. Επιστροφή και παραμονή ή μεγάλη… μεταγραφή!

Μία επένδυση που θα του… βγει!

Ήταν καλοκαίρι του 2018, όταν ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ενός νεαρού Σέρβου εξτρέμ από τη Ρατνίσκι Νις έναντι 550 χιλιάδες ευρώ. Ήταν μία από τις επιλογές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ποδοσφαιριστών στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και η παραμονή στη χώρα του για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικό, τον έφερε στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Η στιγμή που συστήθηκε, ήταν μοναδική.

Κέρδισε το πέναλτι επί της Μπασακσεχίρ και πέτυχε τα δύο γκολ επί της Κρασνοντάρ για τα προκριματικά του Champions League. Εκείνη τη σεζόν, ο Σέρβος άσος απέδειξε τους λόγους που επενδύθηκαν χρήματα πάνω του. Αποκορύφωμα, το γκολ που χάρισε το κύπελλο Ελλάδας στον Ολυμπιακό επί της ΑΕΚ αλλά και εκείνο απέναντι στην Ένωση, για τα play off.

Πέρσι, βέβαια, οι εμφανίσεις του ήταν τραγικές. Έπαιξε συνολικά 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις αλλά μοίρασε μόλις δύο ασίστ. Όλα έδειχναν πως χάνεται το άστρο του και μαζί, τα λεφτά του Ολυμπιακού. Κάπου εκεί, εμφανίστηκε η Λεγανιές και οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν μέσω του δανεισμού, να προσφέρουν μία δεύτερη ευκαιρία στον νεαρό.

Δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς…

Έξι μήνες παρουσίας στο δύσκολο πρωτάθλημα της La Liga 2, είναι αρκετή για να δείξει πως ο Ραντζέλοβιτς είναι ένα ατόφιο ταλέντο που όσο ωριμάζει, τόσο περισσότερα προσφέρει. Ο τρόπος που παίζει είναι ελκυστικότατος και δικαίως, είναι από τους κορυφαίους του ισπανικού συλλόγου. Ο Σέρβος άσος προσφέρει και με το παραπάνω, κάτι που αποτυπώνεται στα στατιστικά του.

Στις πρώτες 22 συμμετοχές, έχει πετύχει πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας το ρεκόρ που είχε στην παρθενική του σεζόν στον Ολυμπιακό. Αυτό του προσφέρει εκ νέου θέση στην εθνική ομάδα της Σερβίας αλλά και μία θέση στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι… χαμογελούν.

Οι δύο δρόμοι που θα πάρει…

Με τα υπάρχον δεδομένα, ο Σέρβος εξτρέμ, βλέπει την τιμή του να εκτοξεύεται εκ νέου. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζει την επιστροφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο Πέδρο Μαρτίνςπαρακολουθεί από κοντά τον Ραντζέλοβιτς. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως υπάρχουν δύο σταυροδρόμια για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι πάει καλά στην Ισπανία, δεν περνάει απαρατήρητο από ομάδες που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Να σας θυμίσουμε πως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν πέτυχε στον Ολυμπιακό αλλά τα πάει περίφημα στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον συμπατριώτη του εξτρέμ. Ωστόσο, ο διεθνής άσος είτε θα επιστρέψει στον Πειραιά και θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ, είτε θα πάρει μία μεγάλη μεταγραφή. Υπενθυμίζουμε ότι αγοράστηκε έναντι μόλις 550 χιλιάδες ευρώ. Οπότε μία πρόταση άνω των 2-3 εκατ. ευρώ, δεν θα χαλούσε τον ελληνικό σύλλογο.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0