Πρόσωπα

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός «Τζιοβάνι» του Ολυμπιακού που έγραψε ιστορία στο Περιστέρι (video)

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός «Τζιοβάνι» του Ολυμπιακού που έγραψε ιστορία στο Περιστέρι (video)

Το χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέναντι στον Ατρόμητο δεν χάρισε απλώς τη νίκη στον Ολυμπιακό αλλά και μία θέση στην ιστορία του ίδιου στην ιστορία των Πειραιωτών. Το BN Sports θυμίζει τα τέσσερα χατ-τρικ του Μαροκινού φορ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έχει βαλθεί να σπάει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος στο Περιστέρι, δεν χάρισε απλώς τη νίκη στον Ολυμπιακό αλλά έγραψε (ξανά) ιστορία. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με το διπλό και τη νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου αλλά ο Μαροκινός, υπέγραψε ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έγινε έφτασε τον Τζιοβάνι σε χατ-τρικ στον Ολυμπιακό και είναι οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου. Ο Μαροκινός φορ μετράει συνολικά τέσσερα κόντρα σε Λαμία, Βόλο ΝΠΣ αλλά και Ατρόμητο δύο φορές (!). Μάλιστα, ο Ολυμπιακός νικούσε με 4άρες μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (15/12), όταν και επικράτησε με 3-0.

Αναλυτικά τα χατ-τρικ του έμπειρου επιθετικού:

Λαμία – Ολυμπιακός 0-4

Το παρθενικό χατ-τρικ του Ελ Αραμπί με τα «ερυθρόλευκα» επιτεύχθηκε στην δύσκολη έδρα της Λαμίας. Με τον Άκη Μάντζιο στο τιμόνι της, ο ελληνικός σύλλογος στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Ολυμπιακό για 40 λεπτά, μέχρι να αναλάβει ο Μαροκινός επιθετικός. Με προσωπικό χατ-τρικ και την συμβολή του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός έφυγε με τεράστιο διπλό και νίκη με 4-0.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

Ακόμη μία ομάδα που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό αλλά ο Ελ Αραμπί έδωσε το παρών. Τη περσινή σεζόν, ο Ατρόμητος είχε κρατήσει με σχετική ευκολία το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός πήρε το… όπλο του και με εξαιρετικό τρόπο ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό. Με προσωπικό χατ-τρικ και την βοήθεια του Αχμέντ Χασάν, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη με 4-0.

Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ 4-1

Ακόμα μία φορά που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε τη δουλειά του. Ο Βόλος ΝΠΣ προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαριέντος, με τον Μασούρα να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαροκινός ανέλαβε δράση και με ένα εκπληκτικό τρόπο μετέτρεψε το παιχνίδι σε έναν τεράστιο θρίαμβο. Τρία γκολ από το 66’ μέχρι το 90’, ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν το τελικό 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3

Η μέρα που έγραψε ιστορία. Το πρώτο για τη φετινή σεζόν. Ο έμπειρος επιθετικός ανέλαβε δράση και ήταν ο κύριος μοχλός για να δώσει ακόμα μία μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό. Το Περιστέρι είναι δύσκολη έδρα για τους «ερυθρόλευκους» αλλά χάρη στον έμπειρο φορ, έφυγε με την μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία του από το Περιστέρι. Η υπογραφή του Μαροκινού μπήκε φαρδιά-πλατιά και έφτασε τον Τζιοβάνι στους ξένους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα χατ-τρικ στην ιστορία.


Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0