Πρόσωπα

Μπατσάνα Αραμπούλι: Η λύτρωσή του έχει πρώτο σταθμό τον... Ατρόμητο! (video)

Μπατσάνα Αραμπούλι: Η λύτρωσή του έχει πρώτο σταθμό τον... Ατρόμητο! (video)

Το γκολ του Μπατσάνα Αραμπούλι στην αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Ατρόμητο δεν λύτρωσε μόνο την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς μπορεί να αποτελέσει την εκκίνηση μιας ασταμάτητης για τον ίδιο πορεία!

Σχετικά Άρθρα

Λαμία και Ατρόμητος είναι συνηθισμένοι στο να μας προσφέρουν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και συγκινήσεις, σε κάθε ραντεβού τους τις τελευταίες χρονιές. Αυτό λοιπόν επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή αναμέτρηση των δύο (31/10) – για την 8η αγωνιστική της Super League – η οποία έλαβε χώρα σ’ ένα πλαίσιο ύψιστου ενδιαφέροντος και εν τέλει έληξε στο 2-2.

Ένα όμως ήταν το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση, το οποίο φέρει το όνομα του Μπατσάνα Αραμπούλι. Σίγουρα με το να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στο 79ο λεπτό, το οποίο χάρισε τον έναν και πολύτιμο πόντο στην ομάδα του, θα ήταν εύλογο να τον βαφτίσει κανείς MVP του ματς ωστόσο η συμβολή του Γεωργιανού στη συνολική εικόνα της ομάδας του είναι αυτή που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για αυτόν τον τίτλο.

Αποκτηθείς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2020-2021, ο 27χρονος άργησε μεν αλλά απέδειξε δε για τα καλά την ποιότητά του εντός του αγωνιστικού χώρου! Με τα δύο γκολ που σημείωσε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Άρη τις πρώτες ημέρες του 2021 (2-0, 4/1/21), ο Αραμπούλι αποκάλυψε ένα πρώτο δείγμα των ικανοτήτων του.

Η περσινή χρονιά ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να τερματίζει έχοντας σκοράρει 4 γκολ και μοιράσει 1 ασίστ, με τους τραυματισμούς φυσικά να μην τον έχουν αφήσει σε ησυχία. Φέτος ο φορ της ομάδας από τη Φθιώτιδα έχει ξεκινήσει με τέρμα τα γκάζια, αναζητώντας τη λύτρωσή του ανάμεσα σε «δυνατούς» διεκδικητές.

Μόνο και μόνο η παρουσία του Γιώργου Μανούσου στο ρόστερ δυσκολεύει αυτομάτως το έργο του Γεωργιανού ωστόσο αν συνεχίσει με την ίδια φόρα, τίποτα δεν φαίνεται παράλογο. Ποιος ξέρει, ίσως αυτό το χθεσινό χρυσό γκολ μπορεί να αποδειχθεί η αρχή μιας χρυσής για τον ίδιο πορεία.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0