Πρόσωπα

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ένας χρόνος ουσίας και... μαγείας, κατέληξε σε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο! (video)

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ένας χρόνος ουσίας και... μαγείας, κατέληξε σε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο! (video)
Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με... ηγεμονικό συμβόλαιο έως το 2024, ωστόσο η συνεισφορά του Σέρβου στους Θεσσαλονικείς είναι τόσο μεγάλη, που οι απολαβές του που ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ ετησίως, δικαιολογούνται στον μέγιστο βαθμό!
 
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ένα από τα βασικά δημιουργικά «γρανάζια» του ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν, έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο και θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια! 
 
Οι απολαβές του; Ηγεμονικές, αφού με τα μπόνους επίτευξης στόχων ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως!
 
Ωστόσο, οι εμφανίσεις του Σέρβου είναι τέτοιες, που δεν άφησαν περιθώρια στον «Δικέφαλο του Βορρά» για να παίξει κορώνα-γράμματα το μέλλον ενός τόσου σημαντικού μέλους του ρόστερ του, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο ήθελε!
Εικόνα

Η φετινή σεζόν μπορεί να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ο 25χρονος μεσοεπιθετικός νόσησε από Covid-19, αλλά με την επιστροφή του απέδειξε περίτρανα πως αυτή του η δυσκολία δεν τον «λύγισε»!
 
Μετά από τα απαραίτητα αγωνιστικά λεπτά επανένταξης με Αστέρα Τρίπολης (19/09, 1-0) και Παναιτωλικό (22/09, 2-1), συνέβαλε τα μέγιστα στην εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του με 2-0 επί της ΑΕΚ (26/09), δημιουργώντας συνεχείς «πονοκεφάλους» στην αμυντική γραμμή της «Ένωσης», με τις ατομικές του ενέργειες και με το κάθετο παιχνίδι του, έστω κι αν τα φώτα έπεσαν -ως λογικό και επόμενο- πάνω στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που άνοιξε το σκορ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο «κλείδωσε» η νίκη.
 
Ακολούθησαν τα δύο γκολ στο επικό 4-4 απέναντι στον Βόλο (17/10) που πέρασαν στα... ψιλά, λόγω του «στραβοπατήματος» του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή του εμφάνιση, υπήρξε προπομπός του τι έπεται!
 
Τέσσερις ημέρες αργότερα, απέναντι στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa Conference League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον ποδοσφαιριστή του να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στο χορτάρι και να «χαρίζει», εν ολίγοις, στην ομάδα του, ένα τρίποντο που μπορεί να φανεί υπερπολύτιμο!
 
Ο Ζίβκοβιτς αρχικά «σέρβιρε» το 1-0 στον Σίντκλεϊ στο 19ο λεπτό, ενώ στο 38ο έγινε από δημιουργός, εκτελεστής, και σφράγισε μία νίκη που μπορεί να αποδειχθεί μισή-πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας το παιχνίδι με 60 επαφές με την μπάλα, 81.6% εύστοχες πάσες και τρεις στις πέντε επιτυχημένες ντρίπλες!
 
Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταφέρει να εξαργυρώσει τη νίκη αυτή την Πέμπτη (04/11), σε μία ακόμη αναμέτρηση που θα κλείσει με θετικό πρόσημο και ουσιαστικά θα φέρει τον σύλλογο με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, η... απόσβεση θα έχει ήδη ξεκινήσει!
 
Άλλωστε, τα 17 γκολ και οι 10 ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε 60 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έως τώρα, μέσα σε διάστημα ενός μόλις χρόνου από την απόκτησή του, ήταν ήδη αρκετές για να καταστεί δικαιολογημένο ένα νέο, υψηλό συμβόλαιο.
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0