Πρόσωπα

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Κατηγορήθηκα για χειραγώγηση αγώνων – Είχα δεχθεί απειλητικά μηνύματα»

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Κατηγορήθηκα για χειραγώγηση αγώνων – Είχα δεχθεί απειλητικά μηνύματα»

Η αυτοβιογραφία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30/09 και με αφορμή αυτήν, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα, The Athletic, όπου έδωσε πολλές αθέατες πτυχές της καριέρας και της ζωής του. Από την κατηγορία για στημένους αγώνες, έως τις απειλές για τη ζωή του!

Σχετικά Άρθρα

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, παραχώρησε συνέντευξη στη συνδρομητική ιστοσελίδα, The Athletic, με αφορμή την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Μέσω αυτής, προχώρησε σε μία σειρά αποκαλύψεων αθέατων πτυχών της ζωής του, αλλά και περιστατικών που σχετίζονται με τη διαιτησία, όπως η κατηγορία που είχε δεχθεί για χειραγώγηση αγώνων.

«Αγόρασα ένα ακριβό αμάξι, επειδή είχα μία καλή δουλειά. Η σύζυγός μου το ίδιο. Γιατί να μην φορέσω καλά ρούχα, αν μπορώ; Γιατί να μην αγοράσω ένα καλό σπίτι; Αλλά να κατηγορηθώ για στημένα παιχνίδια; Είναι ντροπή! Θα μπορούσε να είχε τελειώσει την καριέρα μου. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά είναι διαφορετικό να λες ότι κάποιος είναι διεφθαρμένος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του, αλλά και τη στήριξη προς τον Μάικ Ντιν, που το βίωσε επίσης:

«Ήξερα πώς είναι μία τέτοια κατάσταση και του τηλεφώνησα. Είχα δεχθεί και εγώ απειλές για τη ζωή μου, αλλά αν κάποιος θέλει να σου κάνει κακό, δεν σε ενημερώνει νωρίτερα. Όμως, όταν αρχίζει να επηρεάζεται και η οικογένειά σου, τα δεδομένα αλλάζουν! Κάποια μέρα, ήρθε ένα γράμμα που έγραφε μόνο το όνομά μου. Κατάλαβα πως ήταν απειλή και το παρέδωσα στην αστυνομία. Τι μπορούσε να κάνει, όμως, κι αυτή;»

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε την καριέρα του ανέφερε:

«Είχε επικοινωνήσει μαζί μου ο Ράιλι, για να με ρωτήσει πώς ήθελα να αποχαιρετήσω τα γήπεδα. Είχα ζητήσει μία σουίτα για την οικογένειά μου και ένα ματς της Τότεναμ. Τα τελευταία μου παιχνίδια ήταν: Γουέστ Μπρομ-Μπόρνμουθ, Έβερτον-Μπέρνλι, Γουέστ Μπρομ-Λέστερ! Του είπα ‘ευχαριστώ πολύ! Μου δείχνετε πόσο με εκτιμάτε!’»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0