Football Talk

Super League: Όλα καλά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ τα είδαν η ΚΕΔ και ο Κλάτενμπεργκ αλλά… ξέχασαν μια φάση! (video)

Super League: Όλα καλά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ τα είδαν η ΚΕΔ και ο Κλάτενμπεργκ αλλά… ξέχασαν μια φάση! (video)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά στο ΟΦΗ – ΑΕΚ, ενώ δεν σχολίασε το πρώτο γκολ των Κρητικών.

Σχετικά Άρθρα

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε η ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/9) κόντρα στον ΟΦΗ, για τη 2η αγωνιστική της Super League. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από πλευράς του συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά, όπως και για το πέναλτι που εν τέλει δεν δόθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν έκανε καμία αναφορά στο πρώτο γκολ που σημείωσαν οι Κρητικοί κόντρα στην «Ένωση», ενώ δεν σχολίασε επίσης ένα πέναλτι που ζητούσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Λαμία, σε φάση με τον Τικίνιο στο 57'.

Για τη φάση του 33' αναφέρει τα εξής: «Η ΚΕΔ συμφωνεί για την κίτρινη κάρτα για το υψωμένο πόδι. Ο επιθετικός είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το πόδι του ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι. Δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό έχει να παίξει τη μπάλα, δεν πληρούσε τα κριτήρια της κόκκινης κάρτας».

Για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Λάμπρου σημειώνει ότι: «το να βάζεις το χέρι σου στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

Η τρίτη φάση στο βίντεο, είναι το πέναλτι που αρχικά δόθηκε στον ΠΑΣ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά στη συνέχεια ο ρέφερι το πήρε πίσω έπειτα από υπόδειξη του  VAR. «Δεν υπάρχει πέναλτι καθώς όταν ο αμυντικός γλιστράει για να κόψει ο επιθετικός παίζει τη μπάλα στο χέρι το αμυντικού που βρίσκεται στο έδαφος και στηρίζει το σώμα του. Ο βραχίονας είναι επομένως σε φυσική θέση  και κοντά στο σώμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0