Πρόσωπα

Απόστολος Βέλλιος: «Άσφαιρος» την τελευταία διετία, με το… πολυπόθητο γκολ όμως να μην… αργεί! (video)

Απόστολος Βέλλιος: «Άσφαιρος» την τελευταία διετία, με το… πολυπόθητο γκολ όμως να μην… αργεί! (video)

Δεν διανύει αναμφίβολα την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα τελευταία 20 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, με αποτέλεσμα το πιο πρόσφατο γκολ του να χρονολογείται το… 2019 με την φανέλα του Ατρομήτου!

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος διακρίνεται για την ικανότητά του, τόσο να μοιράζει επιτυχώς την μπάλα, όσο και να αγωνίζεται με «πλάτη», έχοντας παράλληλα στο ρεπερτόριό του και τα εντυπωσιακά γκολ, με το εκπληκτικό του ψαλιδάκι απέναντι στην Λαμία, το 2018, να αποτελεί πιθανώς και το καλύτερο της καριέρας του.

Παρόλα αυτά, η τρέχουσα περίοδος δεν έχει αποδειχθεί θετική για τον Απόστολο Βέλλιο. Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίζεται στην Ρουμανία με την φανέλα της Ακαντέμικα Κλίντσενσκι, και παρόλο που αποτελεί βασικό μέλος της ενδεκάδας (πέντε φορές βασικός σε επτά ματς) έχοντας λάβει χρόνο συμμετοχής σε όλα, δεν έχει καταφέρει ούτε να βρει δίχτυα, ούτε να μοιράσει κάποια τελική πάσα σε 412 λεπτά συμμετοχής.

Ανάλογη μάλιστα ήταν και η πορεία του στην Άσκολι, την προηγούμενη σεζόν, όπου όμως δεν αγωνίστηκε ως βασικός σε κάποιο ματς, με άμεση συνέπεια το τελευταίο γκολ του σε οποιαδήποτε διοργάνωση να έχει επιτευχθεί επί ελληνικού εδάφους.

vellios.jpg

Ο 29άχρονος υψηλόσωμος επιθετικός, είχε σκοράρει απέναντι στην Λαμία, πριν από μία διετία, ισοφαρίζοντας με το κεφάλι για τον Ατρόμητο στο 85ο λεπτό (1-1), ενώ η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα σε κανονική ροή αγώνα, ήταν τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, όπου σκόραρε και πάλι σε ισοπαλία της ομάδας του Περιστερίου, στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον Άρη!

Έκτοτε όμως, ο Απόστολος Βέλλιος δεν έχει βρει τα πατήματά του. Είναι όμως θέμα χρόνου. Στην Ρουμανία τον εμπιστεύονται και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τον… τρόπο. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όταν αυτή πραγματοποιηθεί, ο Απόστολος Βέλλιος θα βρει ξανά τον… παλιό, καλό εαυτό του, απέναντι από τα αντίπαλα δίχτυα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0