Πρόσωπα

Ντεμπούτο «φωτιά» για Λουκάκου, έβαλε… πλάτη και γκολ στην επιστροφή του!

Ντεμπούτο «φωτιά» για Λουκάκου, έβαλε… πλάτη και γκολ στην επιστροφή του!
Ένα γκολ και πολύ… ψυχή, ήταν ο απολογισμός του Ρομέλου Λουκάκου στο Λονδρέζικο ντέρμπι, όπου η Τσέλσι επιβλήθηκε της «αδύναμης» Άρσεναλ με σκορ 2-0.

Ο Ρομέλου Λουκάκου γύρισε στην Τσέλσι μετά από χρόνια 7 χρόνια και ντεμπούταρε με τον ιδανικότερο τρόπο. Μάτωσε τα δίχτυα των αντιπάλων του και με την εμφάνιση αυτή έκανε αντιληπτή την επιστροφή του σε όλους, δηλώνοντας… διψασμένος για «αίμα».

Πέρασαν εννέα χρόνια και 360 ημέρες από το πρώτο του ντεμπούτο με την φανέλα των μπλε, για να καταφέρει ο Βέλγος να πετύχει το πρώτο του γκολ.  Τη σεζόν του 2011-12, ο Ρομέλου Λουκάκου, αγωνίστηκε 8 φορές με τη Τσέλσι στο πρωτάθλημα της Premier League. Παρόλα αυτά, ο μεγαλόσωμος στράικερ, δεν είχε καταφέρει να σκοράρει μέχρι και… εχτές με τους Λονδρέζους .

Όταν παίζει το (γνωστό) παιχνίδι με πλάτη, φαντάζει πως κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει από αυτό που έχει σκαρώσει μέσα στο κεφάλι του. Τόσο η δύναμη του, όσο και ο όγκος του σώματος του, μπορούν να τον κάνουν ένα «μαινόμενο ταύρο» χωρίς να βλέπει κανέναν αντίπαλο. Το είχε αποδείξει άλλωστε και στην Ίντερ την περσινή σεζόν (2020-21), όπου σκόραρε 30 γκολ με τους Νερατζούρι σε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (Champions League, Serie A, Κύπελλο Ιταλίας). 


Η χθεσινή παρουσία του στο ντέρμπι του Λονδίνου ήταν καθοριστική, όπως και η συνεργασία του με τον Ρις Τζέιμς ήταν εξαιρετική και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το πείσμα του φαινόταν από τις αντιδράσεις μετά από τις χαμένες ευκαιρίες του. Το πάθος του απεικονίστηκε σε μια εικόνα που ευχαριστεί τους φιλάθλους της Τσέλσι οι οποίοι τον αποθέωσαν, καθώς τον έβλεπαν να δίνει «σώμα και ψυχή» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λουκάκου ξεκινάει «με το δεξί» το πρωτάθλημα στην PremierLeague, έχοντας τη διάθεση να κάνει τα πάντα για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό, με ένα γκολ και απέραντο ζήλο.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0