Πρόσωπα

Πιερλουίτζι Γκολίνι: Ο νέος τερματοφύλακας της Τότεναμ δεν έχει διατηρήσει ποτέ το μηδέν σε δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του!

Πιερλουίτζι Γκολίνι: Ο νέος τερματοφύλακας της Τότεναμ δεν έχει διατηρήσει ποτέ το μηδέν σε δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας του!

Ο πρώην -πλέον- τερματοφύλακας της Αταλάντα, Πιερλουίτζι Γκολίνι, ανακοινώθηκε και επίσημα από την Τότεναμ, με τον Ιταλό γκολκίπερ να μην έχει διατηρήσει το «μηδέν» σε δύο διαδοχικές νίκες της ομάδας του, ποτέ στην καριέρα του!

Σχετικά Άρθρα

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό διέπει το νέο τερματοφύλακα της Τότεναμ, Πιερλουίτζι Γκολίνι, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τους Λονδρέζους για δανεισμό, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, επιθυμώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, βελτιώνοντας αισθητά τους αρνητικούς αριθμούς του.

Το οξύμωρο της υπόθεσης άλλωστε, είναι το γεγονός πως παρότι  πέρυσι αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις της Αταλάντα στην Serie A, δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το «μηδέν» σε δύο διαδοχικά ενενηντάλεπτα, πράγμα που δεν έχει μάλιστα πετύχει ποτέ στην καριέρα του, σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την ομάδα του να καταλήγει να επικρατεί.

Η μοναδική φορά μάλιστα που το «μηδέν» επετεύχθη σε διαδοχικές αναμετρήσεις, με αυτόν ως βασικό, χρονολογείται πριν από μία τετραετία, όταν η Αταλάντα έφερε δύο «λευκές» ισοπαλίες, απέναντι σε Ίντερ και Έμπολι αντίστοιχα.
E6q6D6NX0AMrK3B_-_Αντιγραφή.jpg

Οι αριθμοί του 26άχρονου Ιταλού βεβαίως γίνονται χειρότεροι, αν αναλογιστεί κανείς πως συνολικά μετρά 142 ματς πρωταθλήματος, με τις Αταλάντα, Ελλάς Βερόνα, Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στους νέους της ομάδας), και δεν έχει συνδυάσει ποτέ 6 βαθμούς με δύο δικά του clean sheet!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0