Πρόσωπα

Τζίνι Βαϊνάλντουμ: Η Παρί του δίνει τα διπλάσια χρήματα και «αδειάζει» την Μπαρτσελόνα οδεύοντας για Παρίσι!

Τζίνι Βαϊνάλντουμ: Η Παρί του δίνει τα διπλάσια χρήματα και «αδειάζει» την Μπαρτσελόνα οδεύοντας για Παρίσι!

Με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να «ντυθεί» ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να κάνει την επιλογή του και να οδεύει προς το Παρίσι αφού τα χρήματα είναι διπλάσια!

Πριν από λίγες ημέρες έδωσε το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Λίβερπουλ, ολοκληρώνοντας μία απόλυτα επιτυχημένη πενταετία στο Άνφιλντ, με την κατάκτηση του εισιτηρίου για το επόμενο Champions League, παρά την συνολικά, πολύ μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ.
E2zFfoGXoAA6Ly2_1_1.jpg

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και η επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την Μπαρτσελονα του Ρόναλντ Κούμαν, να είναι κοντά στην απόκτηση του ενώ οι φήμες αναζωπυρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Παράλληλα, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Βαρκελώνης, και το μόνο που έμενε πλέον ήταν οι ποιοτικές προσθήκες, προκειμένου η Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει τους τίτλους της επόμενης χρονιάς.

Μέσα σε αυτές, δεν θα είναι όμως, όπως όλα δείχνουν ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός μέσος ανέμενε μία καλύτερη πρόταση από την Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε άμεσα, του πρότεινε τις διπλάσιες απολαβές από όσες μπορούσαν να διαθέσουν στην Βαρκελώνη και τον έκανε δικό της, δίχως να είναι ακόμη κάτι επίσημο.

E2-N8NtX0AMS6uv_1_1.jpg
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ
θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι και το 2024, επιλέγοντας το Παρίσι έναντι της Βαρκελώνης. Εκεί θα συναντήσει τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, απέναντι στους οποίους έχει σταθεί ως αντίπαλος, μόλις δύο φορές, μετρώντας μία νίκη (3-2, έχοντας και ασίστ), και μία ήττα με 2-1, με την φανέλα της Λίβερπουλ.
E3MIDhNVEAMR3ec_1.jpg

Αυτό που εκτίμησαν πάρα πολύ στο Παρίσι ήταν πως ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ δήλωσε παρών όταν η πρώην ομάδα του τον χρειάστηκε και παρότι εκκρεμούσε η περίπτωση του συμβολαίου του, συνέβαλλε στην επίτευξη του βασικού της στόχου, και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά, με τον κόσμο της ομάδας να τον αποθεώνει και να τον έχει ταυτίσει με τις κατακτήσεις του Champions League και της Premier League

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει πριν το τέλος της εβδομάδας.

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0