Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Πέσιτς: «Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν άρρωστος και ο Μιλουτίνοφ ήταν τραυματίας»

Πέσιτς: «Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν άρρωστος και ο Μιλουτίνοφ ήταν τραυματίας»

O Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά την ήττα από τη Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 αποκάλυψε πως οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ο τεχνικός της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Σερβίας από την Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε με δική του ευθύνη, καθώς αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στο ματς με τον Καναδά, ενώ παράλληλα ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ταλαιπωρήθηκε από ίωση παραμονές του τελικού.

«Πριν από το παιχνίδι δεν ξέραμε εάν θα είχαμε τον Μιλουτίνοφ, καθώς αποκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα από το ματς με τον Καναδά. Το ιατρικό επιτελείο έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά είχαν μόλις 48 ώρες για να τον προετοιμάσουν. Ήταν πολύ δύσκολο. Ο Μιλουτίνοφ έπαιξε με δική του ευθύνη. Στην αρχή του ματς χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, που είναι ο Ντόμπριτς. Το πλάνο μας δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνον. Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν άρρωστος και επίσης δεν γνωρίζαμε εάν θα τον ήταν σε θέση να αγωνιστεί… Δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω τόσα πολλά προβλήματα στη ζωή μου. Είναι μία πραγματικότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι η Γερμανία δεν άξιζε τη νίκη! Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου», ήταν τα λόγια του προπονητή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0