Ιτούδης: «Ο Κώστας και ο Γιάννης δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθούν»

Ιτούδης: «Ο Κώστας και ο Γιάννης δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθούν»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε την ήττα της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Σερβία στο τουρνουά «Aegean Ακρόπολις» και τοποθετήθηκε σχετικά με την επιστροφή του Γιάννη και του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ελλάδας προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σερβία στην πρεμιέρα του τουρνουά «Aegean Ακρόπολις».

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας.

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς για την προετοιμασία. Η Σερβία ήταν καλύτερη, εμείς είχαμε πίεση στους δημιουργούς μας. Είχαμε κακές αντιδράσεις. Θα πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και το κάναμε. Ισοφαρίσαμε σε 59-59, αλλά είχαμε κακά ποσοστά και προβλήματα στην ρακέτα. Ο Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχος» είπε ο Έλληνας τεχνικός και εξήγησε γιατί στο τέλος δεν έπαιξε ο Παπαγιάννης. «Ο Παπαγιάννης επανήλθε και έπαιξε απορίας άξιο γιατί έφαγε ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ζήτησε αλλαγή γιατί πόνεσε ξανά και δε μπορούσε να συνεχίσει».

Για το θέμα της επίθεσης είπε «Με 23% στο τρίποντο και 37% στο τρίποντο οι 18 ασίστ κάτι λένε. Φανταστείτε να έμπαιναν και τα σουτ. Ενώ με τη Σλοβενία πήγαμε πολύ καλύτερα επιθετικά απόψε είχαμε προβλήματα. Δημιουργήσαμε όμως ελεύθερα σουτ. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά δεν κατέληξαν στο καλάθι» τόνισε και συνέχισε «Το θέμα όμως είναι ότι μας πίεσαν και δεν είχαμε καλές επιλογές. Αργήσαμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία της Σερβίας. Πρέπει να διορθώσουμε το διάβασμα και τα ριμπάουντ».

Τέλος για την κατάσταση των απόντων είπε: «Ο Παπανικολάου έχει έναν σπασμό και έμεινε εκτός προπονήσεων. Ο Κώστας και ο Γιάννης συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και δε ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθούν». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0