Λιθουανία - Γεωργία 104-102: Νίκη σε... νεκρό χρόνο δια χειρός Ντίμσα - Τιμήθηκαν Ματσιούλις, Καλνιέτις και Γιανκούνας! (video)

Λιθουανία - Γεωργία 104-102: Νίκη σε... νεκρό χρόνο δια χειρός Ντίμσα - Τιμήθηκαν Ματσιούλις, Καλνιέτις και Γιανκούνας! (video)
Η Λιθουανία απώλεσε διαφορά 19 πόντων, είδε τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου να της βγάζει το... λάδι στο φιλικό προετοιμασίας, ωστόσο από τα χέρια του Ντίμσα κέρδισε με 104-102 στη Zalgirio Arena. Τιμήθηκαν οι Γιόνας Ματσιούλις, Μάντας Καλνιέτις και Παούλιους Γιανκούνας.
Οι άμυνες στο φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου ήταν... απούσες στη Zalgirio Arena με τον Ντίμσα να είναι αυτός που καθόρισε τον τελικό νικητή.

Οι γηπεδούχοι που τίμησαν τις παλιές... καραβάνες τους Γιόνας ΜατσιούλιςΜάντας Καλνιέτις και Παούλιους Γιανκούνας, έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο πρηγούμενοι με 15 πόντους. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 17 στην τρίτη περίοδο ωστόσο οι Γεωργιανοί με ένα απίστευτο come στο τελευταίο δεκάλπετο έφτασαν μία ανάσα από το... κλέψουν το ματς. Σε «νεκρό χρόνο» όμως ο Ντίμσα ευστόχησε σε follow από άστοχο τρίποντο του Μπραζντέικις και έδωσε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στην αρένα που έλαβε χώρα το Final-4 της EuroLeague για να τιμήσουν τις άλλοτε... σημαίες τους.

Για τη Λιθουανία που είναι μία από τις πιθανές αντιπάλους της Εθνικής μας στη 2η φάση του Μουντομπάσκετ, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας κυριάρχησε και στις δύο ρακέτες με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ενώ ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε 19 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.  Λιθουανοί είχαν Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Μπραζντέικις 11, Νορμάντας 10.

Για τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου, ο Τόκο Σενγκέλια ήταν... σαρωτικός μετρώντας 30 πόντους και 7 ασίστ, ενώ οι Σερμαντίνι (7 ριμπ.) και ΜακΦάντεν πρόσθεσαν από 18 πόντους ακόμα. 

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 51-36, 82-65, 104-102

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0