Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (28 Ιουλίου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (28 Ιουλίου)

Η δίκωπος αποτελούμενη από τις Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Από τις συμμετοχές της Τετάρτης 28 Ιουλίου ξεχωρίζει ακόμη η προσπάθεια της Τελτσίδου στο τζούντο αλλά και ο 1ος αγώνας για το μικτό διπλό τένις όπου το δίδυμο των Τσιτσιπά-Σάκκαρη έχει βλέψεις βάθρου. Να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς πριν τον αγώνα για το διπλό μικτό θα παίξει με τον Γάλλο Ουμπέρ για την πρόκριση στα προημιτελικά που σημαίνει ότι μέσα σε λιγότερο από 5-6 ώρες θα δώσει δύο αγώνες!

Αναλυτικά οι συμμετοχές της 28ης Ιουλίου

06.00: Από την αρχή στα δύσκολα για την Ελισάβετ Τελτσίδου στην κατηγορία των 70 κιλών στο τζούντο αφού στην 1η φάση θα αντιμετωπίσει την κινέζα Τσιαοκιάν Σουν. Η συνέχεια θα δοθεί μέχρι τις 11.00 αν προκριθεί ενώ αν χάσει θα ελπίζει στο ρεπεσάζ στην περίπτωση που η Σουν φτάσει στον τελικό.

06.05: Στη θάλασσα της Φουγισάουα συνεχίζει τις προσπάθειές του στην κατηγορία RS:X ο Βύρων Κοκκαλάνης με την 7η, 8η και 9η ιστιοδρομία. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τις 6 πρώτες ιστιοδρομίες βρίσκεται στην 11η θέση με 25 βαθμούς ποινής.

06.05: Στην Ενοσίμα ξεκινάνε τις προσπάθειές τους για την κατηγορία 470 με τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής

06.05: Πολύ καλά ξεκίνησε ο Γιάννης Μιτάκης στην κατηγορία Finn μετά τις 2 πρώτες χθεσινές ιστιοδρομίες αφού βρίσκεται στην 6η θέση. Σήμερα στην θάλασσα του Ζούσι θα διεξαχθούν η 3η και η 4η ιστιοδρομία.

06.15: Να βελτιώσει τη θέση της (21η ανάμεσα σε 27 αθλήτριες) θα προσπαθήσει η Κατερίνα Δίβαρη στην κατηγορία RS:X μέσα από την 7η, 8η και 9η ιστιοδρομία.

06.20: Την πρόκριση στον τελικό στη δίκωπο θα διεκδικήσουν Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου που θα αγωνιστούν στον 1ο ημιτελικό κόντρα στα πληρώματα Ιρλανδίας, Μεγ.Βρετανίας, Καναδά, Αυστραλίας και Δανίας. Τα τρία πρώτα πληρώματα προκρίνονται στον μεγάλο τελικό.

07:00 (περίπου): Την πρόκρισή του στα προημιτελικά θα διεκδικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης.

08.50: Μία χρυσή Ολυμπιονίκης από το 2004, η Αιμιλία Τσουλφά θα γράψει ιστορία το πρωί της Τετάρτης αφού μαζί με την Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους στην κατηγορία 470 με τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες στη θάλασσα της Ενοσίμα.

11:00 (περίπου): Ώρα διπλού μικτού για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη οι οποίοι όντας το Νο2 του ταμπλό των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν βλέψεις για μετάλλιο. Στην πρώτη φάση (των 16) θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο του Καναδά που αποτελείται από τον Φέλιξ Ογκέρ Αλιασίμ και την Γκαμπριέλα Νταμπρόβσκι

13.54: Στη 2η προκριματική σειρά (6η διαδρομή) των 200 μέτρων μικτής ατομικής θα αγωνιστεί ο Απόστολος Παπαστάμος. Την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι κολυμβητές με τους 16 καλύτερους χρόνους.

14.04: Μετά τον Παπαστάμο παίρνει σειρά στο ίδιο αγώνισμα (200μ. μικτή ατομική) ον Ανδρέας Βαζαίος αγωνιζόμενος στην 5η προκριματική σειρά (8η διαδρομή). Την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρουν οι κολυμβητές με τους 16 καλύτερους χρόνους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0