Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

ΕΡΤ: Απίστευτη τηλεθέαση όταν… δεν έδειχνε Πετρούνια!

ΕΡΤ: Απίστευτη τηλεθέαση όταν… δεν έδειχνε Πετρούνια!

Σε σίριαλ με αρκετά… επεισόδια μετατράπηκε η μη κάλυψη της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ.

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η κρατική τηλεόραση να ξεκαθάρισε επανειλημμένα πως δεν φέρει ευθύνη για το λάθος, όπως χαρακτήρισε τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, όμως δεν γλίτωσε τις αντιδράσεις τόσο του ίδιου του αθλητή, του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος, της Ομοσπονδίας και γενικότερα της κοινής γνωμης. Οι Έλληνες φίλαθλοι το μόνο που κατάφεραν να δουν από την προσπάθεια του «άρχοντα» των κρίκων ήταν τα φιλιά που έστειλε προς τις γυναίκες της ζωής του.

Τα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ, στο διάστημα 10:30 – 10:45, που ήταν προγραμματισμένη η προσπάθεια του Πετρούνια, έφτασαν στο «διαστημικό» 21,6%, για τα δεδομένα της, στο δυναμικό κοινό, απογοητεύοντας όπως είναι λογικό ένα μεγάλο μέρος την τηλεθεατών.

Η ΕΡΤ μάλιστα ήταν πρώτη στην τηλεθέαση έχοντας μεγάλη διαφορά από τα αντίπαλα κανάλια, με το ΣΚΑΙ να σημειώνει 18,1%, το MEGA 13,6%, ενώ τα υπόλοιπα έμειναν σε μονοψήφιο επίπεδο. Το κρατικό κανάλι δεν φαίνεται να «έμαθε» από το πάθημα του με την περίπτωση Πετρούνια, καθώς σήμερα (25/7) το πρωί δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε την μετάδοση του αγώνα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Έλληνα αθλητή, Παναγιώτη Γκιώνη, παρότι είχε ανακοινώσει πως θα τον μεταδώσει.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0