Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στον επόμενο γύρο ο Γκιώνης, ξανά απούσα η ΕΡΤ!

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στον επόμενο γύρο ο Γκιώνης, ξανά απούσα η ΕΡΤ!

O Έλληνας αθλητής επικράτησε με 4-1 του Αιγύπτιου Σαλέχ και πέρασε στον 3ο γύρο, με την κρατική τηλεόραση να μην μεταδίδει τον αγώνα, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει.

Σχετικά Άρθρα
Ο Έλληνας πρωταθλητής, Παναγιώτης Γκιώνης, αντιμετώπιζε τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ για την πρόκριση στον 3ο γύρο, με τον αγώνα να είχε οριστεί να αρχίσει στις 08:45 ώρα Ελλάδας και όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΡΤ θα μεταδιδόταν ζωντανά, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας EΡΤ Sports.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, γνωστοποίησε πως εν τέλει η ΕΡΤ δεν θα μεταδώσει τη «μονομαχία» του πολύπειρου Έλληνα αθλητή με τον Αιγύπτιο Σαλέχ. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την μη κάλυψη της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, σήμερα ακόμα ένας Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε και το τηλεοπτικό κοινό δεν μπόρεσε να τον παρακολουθήσει μέσω της κρατικής τηλεόρασης.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…»

Ο αγώνας

Όπως και στον αγώνα του Α’ γύρου έτσι και στο Β’ γύρο ο Παναγιώτης Γκιώνης επικράτησε άνετα του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ με 4-1 γκέιμ και συνεχίζει στη φάση των «32» του Ολυμπιακού Τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Τόκιο, με επόμενο αντίπαλο τον Κορεάτη Ζέουνγκ.

Ομάδα

1

2

3

4

5

ΣΥΝ

Ελλάδα

13

11

9

11

11

4

Αίγυπτος

11

7

11

3

6

1


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0