Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (23 Ιουλίου)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών (23 Ιουλίου)

Ο Στέφανος Ντούσκος θα γίνει στις 02.40 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ξημέρωμα Παρασκευής, 23 Ιουλίου ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, ο κωπηλάτης μας θα αγωνιστεί στην 2η προκριματική σειρά του μονού Σκιφ ανδρών με στόχο μία από τις τρεις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους συνολικά 6 κωπηλάτες. Αν μπει στην 3άδα τότε θα αγωνιστεί ξανά ξημερώματα 26ης Ιουλίου στα προημιτελικά ενώ αν μείνει εκτός 3άδας θα έχει μία ακόμη ευκαιρία ξημερώματα Σαββάτου 24 Ιουλίου μέσα από το ρεπεσάζ για πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος.

Μία ώρα μετά τον Ντούσκο θα αναλάβει να κάνει… κουπί μία κωπηλάτισσα, η Αννέτα Κυρίδου στο μονό Σκιφ γυναικών. Η 23χρονη Θεσσαλονικιά κωπηλάτης θα αγωνιστεί στη προκριματική σειρά (03.40 ώρα Ελλάδας) με άλλες πέντε αθλήτριες και στόχο μία από τις 3 πρώτες θέσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά - διαφορετικά θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο ρεπεσάζ ξημερώματα Σαββάτου.

Οι ελληνικές παρουσίες θα ολοκληρωθούν τα ξημερώματα της Παρασκευής με τη βετεράνο πια των Ολυμπιακών Αγώνων, Ευαγγελία Ψάρρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τοξοβόλος θα γράψει ιστορία με την παρουσία της σε Αγώνες μετά το 2000, 2004, 2008, 2012 και 2016 αριθμός ρεκόρ για γυναίκα αθλήτρια.

Η Ψάρρα θα αγωνιστεί στις 03.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στον προκριματικό του ατομικού γυναικών παρουσία 64 αθλητριών με στόχο μία θέση στις καλύτερες 32 για τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί ξημερώματα Κυριακής 25 Ιουλίου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0