Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ζάμπια – Ολλανδία 3-10: Ιστορικό ρεκόρ γκολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τους αριθμούς της η… Βιβιάν Μίντεμα!

Ζάμπια – Ολλανδία 3-10: Ιστορικό ρεκόρ γκολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τους αριθμούς της η… Βιβιάν Μίντεμα!

Το εντυπωσιακότερο παιχνίδι της πρώτης ημέρας της τελικής φάσης των Ολυμπιακών Αγώνων διεξήχθη δεδομένα ανάμεσα στην Ζάμπια και την Ολλανδία, με τους «οράνιε» να επικρατούν με 3-10 και την Βιβιάν Μίντεμα να διακρίνεται για ακόμη ένα παιχνίδι!

Σχετικά Άρθρα

Ένα σκορ που στην κυριολεξία… δεν έχει προηγούμενο σημειώθηκε στην πρώτη ημέρα των γυναικείων, ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Ολλανδία να συναντά την «πρωτάρα» στην διοργάνωση Ζάμπια, η οποία έδωσε το πρώτο της ματς στο εν λόγω τουρνουά στην ιστορία της, και το δεύτερο τις τελευταίες 365 ημέρες, και να επικρατεί με 10-3!

Πρόκειται σαφώς για το μεγαλύτερο σκορ που έχει επιτευχθεί αθροιστικά σε ένα ενηντάλεπτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε γυναικείο παιχνίδι, με τις Ολλανδέζες να «γράφουν» ιστορία και να μην επιτρέπουν στην Ζάμπια να συνδυάσει τα παρθενικά της γκολ, με ένα θετικό αποτέλεσμα.


Απόλυτη πρωταγωνίστρια
για τις «οράνιε», αναδείχθηκε και πάλι η συνήθης ύποπτη, Βιβιάν Μίντέμα, η οποία φρόντισε να αποδείξει για ακόμη μία φορά τον βασικό λόγο που αποτελεί πρώτη σκόρερ στην ιστορία τους, και πρώτη σε ολόκληρη την διοργάνωση των γυναικείων ομάδων.

Στην 98η εμφάνισή της λοιπόν με το εθνόσημο (81 γκολ), σημείωσε τέσσερα γκολ, συνέβαλλε τα μέγιστα στο εντυπωσιακό… «10» της χώρας της και πραγματοποίησε πιθανώς μία εμφάνιση ανάλογη με αυτήν, προ διετίας, όπου με την φανέλα της Άρσεναλ, στην οποία ακόμη ανήκει, είχε πετύχει 6 γκολ και είχε δώσει 4 τελικές πάσες, έχοντας συμμετοχή στα 10 από τα 11 γκολ που είχαν βάλει οι «κανονιέρηδες» απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0