Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Σουηδία - ΗΠΑ 3-0: Ηττήθηκε μετά από 7 χρόνια η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των ΗΠΑ!

Σουηδία - ΗΠΑ 3-0: Ηττήθηκε μετά από 7 χρόνια η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των ΗΠΑ!

Επτά χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η γυναικεία, ποδοσφαιρική ομάδα των ΗΠΑ γνώρισε την ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις, με την Σουηδία να βάζει φρένο στο αήττητο σερί της Αμερικής, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης των Ολυμπιακών αγώνων με 3-0!

Ένα αποτέλεσμα που σαφώς κανένας δεν περίμενε πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έλαβε χώρα ανάμεσα στην Σουηδία και την Αμερική, στις γυναίκες, στην πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να ηττώνται με 3-0 και να βιώνουν την απογοήτευση ενός τέτοιου αποτελέσματος, έπειτα από επτά χρόνια!

Με την σημερινή της επικράτηση μάλιστα, η Σουηδία σταμάτησε το αήττητο σερί των Αμερικανίδων, το οποίο «έτρεχε» από τον Μάρτιο του 2014, και είχε διάρκεια 45 αναμετρήσεων, με επτά συνεχόμενες νίκες και «μηδέν» παθητικό, στερώντας μάλιστα από τις ΗΠΑ την ευκαιρία να «ισοφαρίσουν» το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους που «ακούει» στον αριθμό… 51 και χρονολογείται από τον Δεκέμβρη του 2004 ως τον ίδιο μήνα του 2007!

Μένει πλέον να δούμε την αντίδραση της ομάδας του Αντονόβσκι, απέναντι στην Νέα Ζηλανδία, σε τρεις ημέρες από τώρα, η οποία θα καθορίσει εν πολλοίς και το μέλλον της στην επικείμενη διοργάνωση

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0