Μουντιάλ 2026

Μέσι: «Έξαλλος γιατί αστόχησα, χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ποτέ δεν ξέρεις αν το έβαζα τι θα γινόταν μετά!»

Μέσι: «Έξαλλος γιατί αστόχησα, χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ποτέ δεν ξέρεις αν το έβαζα τι θα γινόταν μετά!»
Ο Λιονέλ Μέσι οδηγεί από το χέρι την Αργεντινή στο τουρνουά υπεράσπισης του παγκόσμιου στέμματος και, μετά τα δύο του ιστορικά γκολ κόντρα στην Αυστρία, δήλωσε ευτυχής, κουρασμένος από τον αγώνα και προηγουμένως... έξαλλος από το άστοχο πέναλτι. 

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων, και εν αναμονή συνέχειας, έκανε έναν απολογισμό του ματς με την Αυστρία στο οποίο σκόραρε δις και η Αργεντινή προκρίθηκε ως πρώτη.

Οι δηλώσεις του:


«Ήμουν έξαλλος με το πέναλτι επειδή αστόχησα και το εκτέλεσα πολύ άσχημα, ευτυχώς καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε το προβάδισμα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκαν όλα. Είχα ένα πέναλτι που θα μπορούσε να είχε αυξήσει τη διαφορά, αλλά αν το είχα σκοράρει, ίσως να μην είχα πετύχει τα άλλα δύο γκολ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και με την απόδοση και την προσπάθεια της ομάδας. Γνωρίζαμε ότι η νίκη δεν θα ερχόταν εύκολα. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Μας ήταν δύσκολο να έχουμε τη μεγάλη κατοχή μπάλας που θέλουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν μας δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά ήταν ένα κλειστό και έντονο παιχνίδι. Σε ορισμένες στιγμές καταφέραμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, όμως το σημαντικό ήταν η πρόκριση.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία, σε έναν πολύ δύσκολο και σκληρά διεκδικούμενο αγώνα, που μας δίνει ηρεμία για τη συνέχεια. Αυτό είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα είναι πολύ έντονα και ισορροπημένα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε έξι βαθμούς και να εξασφαλίσουμε την πρόκρισηΠοτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ξεκινούσα έτσι. Είμαι κουρασμένος, αλλά ελπίζω να το γιορτάσω με τους συμπαίκτες μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από εδώ και πέρα, αλλά είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και με τη συμμετοχή όλων. Δεν έχω κάποιο φαβορί. Είμαι κουρασμένος από τη σημερινή προσπάθεια και, για να είμαι ειλικρινής, μου είναι δύσκολο να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.»

Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης