Καρώ Σημαία

Ο Φερστάπεν «βλέπει» μία πολύ δυνατή McLaren στο 2024

Ο Φερστάπεν «βλέπει» μία πολύ δυνατή McLaren στο 2024

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε με κολακευτικά λόγια για την McLaren, από την οποία περιμένει να είναι περισσότερο δυνατή και ανταγωνιστική μέσα στο 2024, μετά τον ανασχεδιασμό του μονοθέσιου MCL60.

Ως την πιο εντυπωσιακή μέσα στο 2023, συγκριτικά με τους υπόλοιπους αντιπάλους της Red Bull, χαρακτήρισε ο Μαξ Φερστάπεν την πρόοδο και την πορεία της McLaren, καθώς η αναβάθμιση που έγινε στα μέσα της σεζόν άλλαξε τα δεδομένα. Με τους Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι να ανεβαίνουν στο βάθρο οκτώ φορές, μετά την αναδιαμόρφωση του MCL60, η McLaren έκλεισε ανταγωνιστικά τη σεζόν, παρότι είχε ξεκινήσει ισχνά, χωρίς τη συγκομιδή βαθμών.

Ο Φερστάπεν, στο podcast της Red Bull «Talking Bull», αξιολόγησε την περσινή χρονιά λέγοντας:

«Ήμασταν η μόνη ομάδα που ήταν πραγματικά συνεπής το 2023. Πίσω μας υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Αυτή που νομίζω ότι ήταν η πιο εντυπωσιακή μετά από εμάς, βάσει το πού ξεκίνησε και το πού τερμάτισε, ήταν οπωσδήποτε η McLaren. Φαίνεται ότι μπορεί να είναι πολύ δυνατή την επόμενη χρονιά».

Έχοντας τερματίσει πρώτος στους 19 από τις 22 αγώνες της περσινής σεζόν, ο Φερστάπεν μίλησε για τα πλάνα του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της F1 που ξεκινάει στο Μπαχρέιν στα τέλη Φεβρουαρίου, καθώς θα προσπαθήσει να κάνει τέσσερεις τους παγκόσμιους τίτλους του.

«Κάθε χρονιά διαφέρει λιγάκι και εξαρτάται από το πόσο καλό θα είναι το μονοθέσιο. Αλλά πιστεύω ότι βασίζεσαι και στην εμπειρία σου. Ξέρεις ότι, εάν θέλεις να παλέψεις για ένα πρωτάθλημα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι το μονοθέσιο. Εκτός από αυτό, οι εμφανίσεις σου πρέπει να είναι πολύ σταθερές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσεις να πετύχεις ξανά. Κάθε χρονιά είναι μια νέα πρόκληση το να προσπαθήσεις να το κάνεις αυτό», τόνισε ο 26χρονος Ολλανδός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0