Καρώ Σημαία

Αλόνσο: «Σκέφτηκα να κάνω την κίνηση στον Φερστάπεν στο τέλος, αλλά φοβήθηκα μην βγω εκτός πίστας»

Αλόνσο: «Σκέφτηκα να κάνω την κίνηση στον Φερστάπεν στο τέλος, αλλά φοβήθηκα μην βγω εκτός πίστας»

Είχε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στον Φερστάπεν ο Φερνάντο Αλόνσο, αλλά φοβήθηκε μήπως καταλήξει στις μπαριέρες.

Στη δεύτερη θέση του GP της Ολλανδίας τερμάτισε ο Φερνάντο Αλόνσο, έχοντας μάλιστα στο φινάλε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Μαξ Φερστάπεν. Ωστόσο, ο Ισπανός, λόγω της βροχής, φοβήθηκε μήπως βγει εκτός πίστας διακινδυνεύοντας την παρουσία του στο βάθρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλόνσο:

«Αυτός ήταν ένας από εκείνους του αγώνες που είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Χαίρομαι για τον Μαξ.

Σκέφτηκα όντως να κάνω μια κίνηση μετά την επανεκκίνηση, αλλά μετά σκέφτηκα πως ίσως αυτό να με έβγαζε έξω από την πίστα. Οπότε έμεινα ήσυχος στη δεύτερη θέση.

Ήταν πολύ έντονος αγώνα, στην αρχή στις βρεγμένες συνθήκες ήμασταν πολύ, πολύ γρήγοροι. Μπήκαμε στα πιτς έναν γύρο πιο αργά, αλλά στον ίδιο με τους πρωτοπόρους. Το αυτοκίνητο πετούσε, ήταν πολύ ανταγωνιστικό και εύκολο στην οδήγηση.

Σε αυτές τις συνθήκες χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο που να μπορείς να εμπιστευτείς, και εμπιστευόμουν το αυτοκίνητο. Οπότε το απόλαυσα. Ευχαριστώ όλους τους θεατές, η ενέργεια που έχουμε εδώ στο Ζάντβορτ είναι μοναδική.

Πριν από δύο χρόνια, όταν έγινε ο πρώτος αγώνας εδώ, σκεφτόμουν ότι ποτέ δεν θα γευόμουν την εμπειρία του βάθρου στο Ζάντβορτ διότι δεν ήμουν σε θέση να σκέφτομαι κάτι τέτοιο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0