Καρώ Σημαία

Formula 1, Βέλγιο: Όγδοη σερί νίκη για τον Φερστάπεν, 1-2 η… ασυναγώνιστη Redbull! (video)

Formula 1, Βέλγιο: Όγδοη σερί νίκη για τον Φερστάπεν, 1-2 η… ασυναγώνιστη Redbull! (video)

Τρομερός Μαξ Φερστάπεν για ακόμη μία φορά φέτος, όγδοη σερί νίκη και εμφατική επικράτηση στο Σπα! Στη δεύτερη θέση ο Πέρεζ, συμπλήρωσε το βάθρο ο Λεκλέρκ.

Τι κι αν ξεκινούσε από την 6η θέση λόγω ποινής; Ο Μαξ Φερστάπεν για ακόμα έναν αγώνα ήταν… ασυναγώνιστός, και πήρε την νίκη στο Σπα, φτάνοντας τις οκτώ σερί εντός του 2023! Δεύτερος ο Πέρεζ, συμπλήρωσε το βάθρο ο Λεκλέρκ.

Πιο αναλυτικά, ο Μαξ Φερστάπεν απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι τρέχει… χωρίς αντίπαλο και πανηγύρισε τη 10η φετινή του νίκη, συνεχίζοντας την επέλασή του προς τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή! Μάλιστα, αντίκρισε πρώτος την καρώ σημαία για όγδοη διαδοχική φορά, αυξάνοντας στους 126 βαθμούς τη διαφορά του από τον δεύτερο.

Όσον αφορά τους… υπόλοιπους; Ο Πέρεζ με τη δεύτερη θέση στην οποία τερμάτισε επισφράγισε την κυριαρχία της Red Bull, ενώ ο Λεκλέρ ήταν ο τρίτος του βάθρου, παρότι ξεκίνησε με την pole.

Χάμιλτον, Αλόνσο, Ράσελ, Νόρις, Οκόν, Στρολ και Τσουνόντα συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, ενώ Πιάστρι και Σάινθ εγκατέλειψαν εξαιτίας μιας επαφής που είχαν τα μονοθέσιά τους στον πρώτο γύρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0