Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Ο καιρός φέρνει εκπλήξεις στις κατατακτήριες»

Φερστάπεν: «Ο καιρός φέρνει εκπλήξεις στις κατατακτήριες»
Όσα δήλωσε ο Μαξ Φερστάπεν, εν όψει του Grand Prix του Καναδά.
Η βροχή αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο Grand Prix του Καναδά. Άλλωστε, οι μετεωρολογικές προβλέψεις έχουν τονίσει πως έρχεται βροχερό τριήμερο (16-17-18/06).

Ο Μαξ Φερστάπεν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που διαμορφώνεται για τη Red Bull, αλλά και το γεγονός πως δεν ήταν στην κορυφή της κατάταξης στις ελεύθερες δοκιμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήμασταν καλοί, διότι το μονοθέσιο δεν εξαιρετικό πάνω από τα περάσματα στα kerb και στα bumps της πίστας. Γνωρίζουμε το ποια είναι τα όρια μας με το μονοθέσιο και πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ωστόσο η πίστα έτσι όπως είναι τώρα, δεν ταιριάζει με το πακέτο μας.

Θέλω να πω ότι δεν είναι τόσο κακό το μονοθέσιο. Όμως ως ομάδα πρέπει να ρυθμίσουμε ορισμένα θέματα επάνω στο μονοθέσιο, ενόψει της συνέχειας του τριημέρου.

Όπως βλέπετε αυτή την στιγμή βρέχει. Πιστεύω ότι θα βρέχει και αύριο. Ωστόσο την Κυριακή οι συνθήκες θα είναι και πάλι στεγνές. Θα έχουμε μια ακόμα περιέργη περίοδο, αλλά υπάρχουν μερικές μέρες κάποιες φορές, τις οποίες τις έχουμε μέσα στο πρόγραμμα.

Υπό κανονικές συνθήκες, θα έχουμε μερικές εκπλήξεις στις κατατακτήριες με αυτό τον καιρό. Στη συνέχεια θα δούμε το τι καιρό θα έχει την Κυριακή, για να καταστρώσουμε τα πλάνα μας για τον αγώνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0